Sigurni smo kako u svom ormaru imate poprilično impresivnu kolekciju modnih dodataka, od kojih se najviše izdvajaju torbe. Torbe nisu samo modni dodatak, već one imaju i svoju funkcionalnu ulogu u našoj svakodnevici, pa tako svakako zaslužuju punu pažnju kada biramo novi model.

Ono bez čega ne možemo zamisliti izlazak iz doma je svakako torba - dodatak koji našu kombinaciju čini efektnijom. Upravo zato se, pored novog kaputa i čizmica, nova torba smestila visoko na shopping listi za jesen.

tasna
Shutterstock 

Omiljeni modeli za jesen su oni kožni, u koje se svakako isplati investirati nešto više novaca jer je reč o klasicima koji kao takvi nikada ne izlaze iz mode i možetih nositi tokom cele godine, pa i nekoliko narednih sezona, budući da je reč o nešto kvalitetnijem materijalu koji traje godinama.

Zavisno o vašem životnom tempu, sjajan odabir mogu biti glomazne torbe u koje stane sve ono što nam treba, i ne treba, a nećete pogrešiti ni s nešto manjim torbicama koje će vas naučiti da sa sobom nosite samo ono što vam je zaista nužno tokom dana.

Takođe, u jesen su česti odabiri nešto neutralniji tonovi torbica, kao što su crne i smeđe, a ove jeseni možete igrati na nešto drugačiju kartu te svoj ormar osvežiti torbom u upečatljivoj nijansi, a s kojom sigurno nećete proći neopaženo.