Jacquemus je dizajner koji je unazad nekoliko godina pokorio modni svet, a najpoznatiji je po jednostavnim i krajnje efektnim torbicama.

Tako moramo priznati da smo i dalje zaluđeni s baš svim modelima, ali ovog puta pobedu odnosi Le Chiquito model kojeg krasi poseban i dinamičan detalj!

Jacquemus sve što predstavi preko noći učini ‘must have’ komadom pa nimalo ne čudi što je torbica koju je dizajner objavio na Instagram profilu brenda, napravila pravu pometnju na društvenim mrežama.

Naime, reč je o Le Chiquito moyen modelu koji dolazi u jesenskoj smeđoj nijansi, ali je upotpunjen s ‘teddy’ detaljima. Verujemo da nije potrebno dodatno napominjati kako je ovaj ionako popularan model za samo nekoliko sati postao još popularniji, a brojne trendseterke ističu da je upravo ovo torbica koja će u nadolazećem periodu apsolutno dominirati.

tasna
www.jacquemus.com 

Moramo priznati da nam se jako sviđa, a već je možemo zamisliti u slojevitim jesenskim modnim pričama, ali i onim zimskim jer ovo je model koji podiže baš svaki outfit i čini ga drugačijim i privlačnim.

Isto tako, iako je za sada fokus na smeđoj boji, torbicu je moguće nabaviti i u narandžastoj varijanti po ceni od 840 američkih dolara, ali ne sumnjamo da će se ubrzo paleta boja proširiti i tako zadovoljiti baš svačije želje.

tasna
www.jacquemus.com