Hladniji dani polako ali sigurno nastupaju, temperature se spuštaju, a to je alarm za potragu novog odevnog komada. Ukoliko ste u dilemi oko izbora obaveznog jesenjeg komada - kaputa, tu smo da vam predstavimo modele na kojima će ove jeseni biti glavni akcenat.

Ono što je ove godine velika prednost, to je da nije važno da li ste pristalica sportskog, elegantnog ili minimalističkog stila. Naredni meseci nam omogućavaju širok izbor, a u njega se kunu i najveće trendseterke ikada.

Predimenzionirani kaputi

Kažu da su ovi kaputi najviše namenjeni zimogrožljivima. Na prvu vam se čini kao da ste utonuli u jorgan i njegovu mekoću, ali street style zvezde dokazuju da oni nisu ništa manje elegantni od drugih kaputa. Prednost predimenzioniranih modela krije se u tome što ga možete obući na bilo koju modnu kombinaciju.

Kožni kaputi

Ovi kaputi su definitivno postali neizostavan deo ormara svake devojke. Veliku popularnost doživeli su tokom prethodnih meseci, a njihova moć je da minimalističke stajlinge učine efektnim. Kada je koža u pitanju, ove godine dominiraće crna i braon boja.

Jarki i efektni

Ne ustručavajte se da kupite pink ili kaput žute boje. Ove sezone predstavljaju must have komade i ako je suditi po stručnjacima iz sveta mode, hladniji dani biće definitivno obojeni jarkim bojama. Uz njih ne možete proći neopaženo, a dokazano je da takve boje podižu i raspoloženje.

Kaputi kockastog kroja

Ukoliko želite eleganciju da podignete na najviši nivo, onda su kaputi kockastog kroja definitivno vaš izbor. Vrlo umereno i stilski čini da ostavljate utisak uredne osobe, koja striktno vodi računa o svom izgledu. I da - njegova caka je što izdužuje gornji deo tela, a to su modni trikovi koje obožavamo!

Kaputi sa pojasom na struku

Jednostavno rečeno - bezvremenski klasik. Ovo su vrlo lako nosivi kaputi, koje ćete bez sumnje uklopiti uz sportske stajlinge i ove godine sa njima ne možete napraviti grešku. Naprotiv, na vama je samo da izaberete jednu od dve aktuelne boje ove sezone - braon ili bež.

Dugi prošiveni kaputi

Trenutno vladaju modnim pistama ali i na ulicama najpoznatijih svetskih metropola. Kroj ovog kaputa čini da budete u trendu, dok sa druge strane odiše elegancijom. Ko kaže da toplije oblačenje ne može da prati modu?