Kada je u pitanju moda, Dženifer Lopez poznata je kao neko ko voli da igra na kartu svog seksepila, pa tako rado nosi nešto provokativniju garderobu kojom otkriva svoje telo.

Za latino divu možeo reći da je kraljica šliceva i dubokih dekoltea. visokih proreza i dubokih dekoltea. Setite se samo čuvene Versace haljine koju je 2000. godine, nosila na dodeli Gremi nagrada.

dzenifer lopez u versace haljini
Shutterstock 

Tropski print krasio je ovu provokativnu toaletu, a haljina je 2019. dobila i svoju moderniju i otovreniju verziju, koju je takođe nosila Džej Lo.

U poslednje vreme, Lopezova se u javnosti pojavljivala u seksepilnim izdanjima, pa smo je tako nedavno na filmskom venecijanskom festivalu videli u beloj toaleti sa dubokim dekolteom koji su krasili dijamanti.

dzenifer lopez i ben aflek u veneciji
action press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Na nedavno održanom modnom događaju - Met Gali, Džej Lo se istakla kaubojskom kombinacijom koju potpisuje Ralph Lauren.

dzenifer lopez na met gali
Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Stilski potpuno drugačije bilo je izdanje u kojem se s partnerom Benom Aflekom pojavila na jednom događanju u Los Anđelesu.

dzenifer lopez u crnoj haljini
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dženifer je ovaj put bila zakopčana do grla u dugačkoj crnoj haljini , koju je iskombinovala s dubokim čizmama sa visokom potpeticom i torbom u istoj boji. Lopezova nam je pokazala da je klasika uvek u modi, da se isplati ulagati u bezvremensko komade, kao i da može da izgleda kao milion dolara iako je zakočana do grla.

dzenifer i ben
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia