Vest da je Zejn Malik, bivši dečko Điđi Hadid udario Jolandu Hadid, i dalje trese javnost.

Internetom ponovno kruže snimci na kojima Jolanda Hadid vređa ćerku Điđi, dok pojedini tvrde da je mlada manekenka sama kriva za raspad veze sa Zejnom Malikom i incident koji se dogodio.

Ubrzo nakon ovog skandala, isplivali su bizarni detalji o Jolandi Hadid, koja je svojim ćerkama branila da jedu kako bi bile mršave, da se školuju jer je "manekenstvo mnogo isplativije", a između ostalog, branila im je da igraju odbojku jer to "nije ni malo ženstveno".

djidji hadid danas
screenshoot/instagram 

I tako su poznate sestre Hadid, zajedno sa majkom Jolandom, ponovno u centru pažnje. Iako se već mnogo puta pisalo o čudnom Jolandinom pristupu svojim ćerkama, ne čudi što je dobila nadimak "majka iz pakla".

Ipak, iako je Điđi nekada bila njena ljubimica jer ju je svet apsolutno obožavao, Bela je ubrzo počela da zauzima njeno mesto zbog svog posebnog i drugačijeg izgleda koji, svima je već jasno, nije došao prirodno.

To nije omelo da se o izgledu Điđi Hadid ne govori i dalje. Dok pojedini smatraju da je starija sestra Hadid ostala prirodna, drugi misle da je to apsolutno nemoguće.

Kada uporedimo fotografije iz prošlosti, ne možemo uočiti mnogo promena, osim onih uzrokovanih boljom šminkom.

jolanda hadid
Shutterstock 

- Ljudi misle da koristim filere na svom licu i da zato imam tako izražene obraze. Ipak, tako mi je od rođenja - rekla je jednom prilikom za "Harper's Bazaar".

- Za sve one koje to zanima, nikada nisam ništa ubrizgala u svoje lice. Srećna sam što svi mogu raditi sa svojim izgledom ono zbog čega će se osećati bolje u svojoj koži, ali mene to užasava.

djidji hadid
Instagram 

Ja previše volim da imam kontrolu u svojim rukama. Šta bih radila kada bi nešto pošlo po zlu? - zaključila je manekenka svojevremeno.

Ipak, neki misle da je povećala usne i smanjila nos, a da li je to samo odlična šminka, zaključite uz fotografije.

Pogledajte u galeriji u nastavku teksta kako se Điđi menjala tokom godina:

Shutterstock Điđi Hadid nekad i sad