Jedna od najpopularnijih manekenki rina Šajk prošetala je ulicama Njujorka u opuštenoj kombinaciji čija je glavna zvezda bila šuškava oversized jakna sa kojom nikada nema zime.

Irina se odlučila za model u bež sa krznom oko vrata, a ova nijansa je inače trend sezone i lako se uklapa sa ostalim bojama.

Šajkova je inače veliki ljubitelj jakni i kaputa, pa smo tako i prošle sezone mogli da je viđamo u raznim modelima koje kombinovala na savršen način.

una krlic
Instagram 

Inače, puff jakne su osvojila strane, ali i domaće popularne dame, pa im tako nisu odolele ni Kendal Džener, Hejli Biber, Zorana Jovanović, Una Krlić...

irina sajk
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Jakne koje su nekada bile predviđene samo za ekstremne hladnoće i sprotske aktivnosti na snegu ili zimovanje, sada svakodnevno viđamo i na našim ulicama, a možemo reći da su postale i apsolustni must have!

kendal dzener
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

O tome koliko su popularne svedoči podatak da je na modnom pretraživaču Lyst pretraga za njima porasla za više od 150 odsto, a i velika prisutnost fotografija ovih jakni na Instagramu dovoljno govori o njihovoj popularnosti.

zorannah u puf jakni
Instagram 

Ove popularne jakne dolaze u raznim bojama i dužinama, a high street brendovi u svojoj ponudi imaju sjajne modele koje smo izdvojili u galeriji u nastavku teksta:

Zara.com Jakne