Hladnije vreme se ne može zamisliti bez toplih i udobnih zimskih čarapa, ali kolikogod da pratite i volite modu, verujemo da za ovakav par ne biste dali čak 90.000 dinara koliko im se kreće cena.

Naime, Miu Miu sokne postale su viralne najpre zbog izgleda, a potom i cene, a mnogi su komentarisali da "skoro nisu videli ništa ružnije".

Na njihovom sajtu u opisu kampanje stoji:

"Davno su prošli dani kada je trebalo sakrivati čarape. I ne možemo biti zahvalniji na tome. Možeš li zamisliti da ne možeš pokazati ovaj Miu Miu par? Dosadno, zar ne?"

miu miu carape
pritnscreen/Miu Miu 

Ove naizgled obične zimske čarape imaju prišivene perlice i ukrase sa prenje strane što ih čini pogodnim za nošenje samo ako planirate da obujete plitku obuću.

miu miu carape sa perlicama
pritnscreen/Miu Miu 

Komentari na mrežama bili su brutalni:

"90.000 dinara za ovo? Mora da se šalite", "Moja baba štrika lepše", "Ja razuemm modu ali ovo je prosto i ružno i skupo", "Miu Miu misle da nam pare rastu na drvetu", "Ja ovo ne bih nosila ni da mi plate", "Čisto preterivanje, pa nisu od zlata"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na Tviteru i Instagramu.

miu miu zimske carape
pritnscreen/Miu Miu 

Bilo je i onih kojima se model dopada, ali su većina je saglasna - svakako nisu toliko lepe da bi na njih potrošili čak više od 2 prosečne sprske plate. 

Šta vi kažete, da li vam se dopadaju ove Miu Miu zimske čarape? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.