Ukoliko ste ljubitelji brendiranih stvari, a imate koji milion dolara viška, verujemo da bi vam se baš dopao poslednji ekstravagantni komad brenda Louis Vuitton.

Naime, torbica u obliku aviona postala je viralna nakon što se otkrilo da košta više od polovnog aviona sa jednim motorom.

Tašna iz ovogodišnje muške kolekcije, koju je dizajnirao umetnički direktor luksuznog brenda Virgil Abloh, izazvala je haos na mrežama, kao i podeljena mišljenja, uostalom, kao i mnogi drugi komadi koje je do sada dizajnirao.

Torba u obliku aviona predstavljena je u januaru, ali je tek nedavno zapela za oko mnogima na Internetu - zbog vrtoglave cene od 39 hiljada dolara. Iako fotografije internetom kruže već nekoliko meseci, tek su nedavno privukle više pažnje, kada je jedan korisnik Twitera sugerisao da se za isti novac može kupiti pravi polovni avion.

"Avione zapravo možete kupiti za manje", dodala je, a neki su objavili oglase za avione koji to dokazuju.

Naravno, komentari su se samo ređali... 

Od onih kojima uopšte nije jasno zbog čega ovako nešto košta toliko novca, do onih koji su rekli da bi torbicu kupili da mogu, samo da bi drugi mogli da ih mrze.