5 ODEVNIH KOMADA KOJI SU SIMBOL LOŠEG UKUSA: Žene od stila su ih davno izbacile iz svog garderobera

Vreme je da konačno izbacite komade koji više nisu u trendu.

Dopaminsko odevanje postiže se uljučivanjem veselih boja u svaki stajling.
Shutterstock 

Iako se trendovi vraćaju i nikad ne znamo kada bi nešto ponovno moglo da nam zatreba, postoje odevni komadi koji bi zauvek trebali da nestanu iz naših ormara.

Sledeće komade možete izbaciti bez griže savesti, pogotovo ako već zalazite u tridesete godine.

1. Neudobne štikle

Možda vam u nekim mladim i ludim danima nije smetalo da dobijete žuljeve zbog previsokih i preuskih štikli, međutim više nema potrebe da se mučite u nečemu što vam može doneti puno više štete nego koristi. Birajte udobnost pre svega, a kvantitet zamenite kvalitetom.

esli robert u stiklama
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

2. Preterano iscepane farmerke

Ovaj komad odeće diskutabilno izgleda na bilo kome starijem od 14 godina. Odlučite se za nešto suptilnije proreze, a pažnju pri kupovini farmerica usmerite na kroj i pronađite onaj koji najbolje odgovara vašoj silueti.

rijana u iscepanim farmerkama
Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

3. Prekratke suknje

Minići mogu izgledati vrlo atraktivno pogotovo ako su noge vaš najbolji adut. Ipak, nakon školskih i studentskih dana, kada počnete da se osećate ozbiljnije, primenite to i na vaš fizički izgled i odevanje. Mini suknju zamenite elegantnim suknjama dužine ispod kolena.

suknja
Shutterstock 

3. Patike na platformu

Ovakav tip obuće više nije u trendu. Zamenite stari par patika na platformu klasičnim belim patikama koje će odlično izgledati uz svaku odevnu kombinaciju.

miranda ker u patikama sa platformom
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

4. Neugledna kućna odeća

Ne kažemo da u kući trebate da budete u farmericama, ali kako biste se u svakom trenutku osećale dovoljno sređeno da možete bez razmišljanja otvoriti vrata neočekivanim gostima ili otići do prodavnice, nemojte ni u kućnom izdanju nositi odeću koja više liči na krpe za pranje poda. Ugrabite na sniženjima trenerku koja dolazi u setu gornjeg i donjeg dela kako biste uvek imali udoban i oku ugodan kućni stajling.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši