Uz modne hitove koji se menjaju iz sezonu u sezonu, modni svet odlikuju bezvremenski komadi, ali i trendovi koji se svake godine vraćaju, ipak su u nešto drugačijem obliku.

Ako se želite na vreme i sa stilom opremiti za modnu jesen, ova tri modna trenda nešto su što biste definitivno trebali imati u ormaru spremno za hladnije i sigurno kišovite jesenske dane.

1. Pletivo

Pleteni stajlinzi ove jeseni u modu se zaista vraćaju na velika vrata i u novom obliku predstavljaju trend kojeg se ne možemo zasititi. Ne govorimo i klasičnom džemperu ili pletenoj suknji: ove jeseni furaju se pleteni stajlinzi od glave do pete. Posebno trendi stajlinzi su oni koji uključuju kombinovanje različitih pletenih komada slične boje.

2. Plisirane suknje

Plisirane suknje vrlo su uočljive na modnim revijama za jesen 2021. Teško da postoji neki drugi komad odeće koji se tako dobro kombinuje kao ovaj bezvremenski stil.

Plisiranu suknju obožavala je i princeza Dajana čijem stajlingu se već dugo divimo, a ideju za stajling možete naći i na Instagramu.. Dajana je ovu trendi suknju volela da kombinuje s oversized džemperom. Ovu vrlo klasičnu kombinaciju možete nositi i s košuljom ili sakoom koji seže do bedra.

3. Oversized sako

Jakne i sakoi nikada ne dolaze tako u fokus kao u jesenskim danima. Modnu jesen teško je zamisliti bez dobrog sakoa, a ovaj modni komad poprilično je svestran.

Nošen preko ležernih kombinacija daje dozu elegancije, a bilo u slobodno vreme ili u kancelariji, sa sakoom ste odmah dobro stilizovani. Osim toga, nosiv je sam ili za vreme hladnijih dana ispod jakne ili kaputa.

hejli i dzastin biber
DUTCH... / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ove sezone nose se ovesized modeli koji se kombinuju s kratkom suknjom i toplim čizmama, a u hladnijim danima odlično će se slagati i uz jednostavne pantalone.

Ove sezone možete se poigrati modelima od prave ili veštačke kože koji će sigurno privući poglede.

devojka u sakou
Shutterstock