HALJINA ZA SVAKO DOBA GODINE: Anastasija Ražnatović vraća mikro trend u naše garderobere

Urbana i ujedno svestrana teksas haljina Anastasija Ražnatović je stvar koju ćete poželeti odmah u svom garderoberu.

anastasija raznatovic o prevari kozmetičkog brenda
ATA Images 

Pre desetak godina, haljine od teksasa su bile veliki trend. Kratke, dugačke, kao košulje, uske, široke ... ali trend je izbledeo i otišle su u zaborav.

Ako je moguće jedan komad odeće izdvojiti i nazvati ga savršenim za svako doba godine onda je to svakako teksas haljina, a u tome se slaže i Anastasija Ražnatović.

Model košulja-haljina od teksasa je svakako najpopularniji, a najbolje izgleda u elegantnoj varijanti kad se nosi golih nogu, odnosno bez čarapa u boji, i uz čizme do kolena, a Anastasija se odlučila za model u kamel boji.

Ono što je super stvar kod teksas haljina jeste da su svestrane u kombinovanju. Pa, tako ako želite malo ležerniji izgled za dnevne varijente možete je poneti sa omiljenim mokasinama za jesen, glomaznim čizmama ili patikama.

Haljina koja se u potpunosti kopča spreda pruža nežan i mladalački izgled, a ovaj model je na scenu u velikom stilu pre nekoliko godina vratila Aleksa Čang. Prednje kopčanje jednostavnoj teksas haljini daje seksi prizvuk i deluje tako neodoljivo.

Da je Anastasija prava mlada trendesetka videćemo u narednim danima kada ovaj mikro trend opet zaživi u ormanima fashion dama.

Ukoliko želite da dodate svom garderoberu haljinu od džinsa obavezno neka vam Anastasija Ražnatović bude inspiracija:

ATA Images Anastasija Ražnatović u teksas haljini

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši