Pri odabiru nijansi odeće najčešće se oslanjamo na omiljene boje, trendove ili tonove koji nam najviše odgovaraju.

Dobro je poznata i teorija o utIcaju boja i na raspoloženje, pa ako ste se pomalo uželeli modnog iskoraka zašto ove jeseni ne biste isprobali i neke tonove kojima dosad niste bili skloni poput zelene, boje lavande ili ljubičaste.

Zaigrajte se i unesite život u svakodnevne modne kombinacije - jesen je više nego dobro vreme za to.

Evo koje su boje ove sezone u fokusu zaljubljenica u modu...

Pink

Ova se nijansa pokazala kao trend koji ne pokazuje znakove slabljenja. Uparite je s crvenom bojom ili je iskombiniujte s neutralnim tonovima. Kim Kardašijan nam je nedavno pokazala kako ona nosi ovu njansu.

kim kardasijan
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Crna od glave do pete

Ljubitelji all black varijanti ne treba da očajavaju jer ovaj modni klasik jednostavno nikad ne može biti out, a Irina Šajk im je godinama verna.

irina sajk
Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zelena 

Ako postoji jedna nijansa koja je vladala 2021., nema sumnje da je to zelena. Međutim, umesto uobičajenih nijans, mente ili smaragdno zelene trendovi, ove sezone nosi se jarko zelena.

hejli biber
Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kremasti tonovi

Kremaste boje uvek izgledaju elegantno i sofisticirano, ali u poslednje vreme vladaju street style stajlinzima kao i Instagram profilima poznatih influenserki.

moda
Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svetlo ljubičasta

Boja kojoj ne prestaje da raste popularnost. Puderasti podton znači da se slaže s mnogim drugim nijansama, pa ćete moći da je kombinujete na mnogo načina, piše t portal.

moda
Shutterstock 

Žuta

Iako je ova boja obično povezana s letom, žuta se sjajno kombinuje i sa smeđom i tamno plavom, pa je idealna ako želite uneti malo boje u svoju postojeću garderobu.

moda
Shutterstock