NAJMODERNIJE FARMERICE KOJE MORATE IMATI OVE JESENI: Izgledaju efektno, ali treba ih pažljivo kombinovati

Saznajte u nastavku koje su to najmodernije farmerke za jesen...

Jasmin Tuks
Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Morate se složiti - kolikogod da imamo pari farmerica, uvek nam fale još te jedne, savršene, trendi, koje stoje kao salivene u svakom trenutku, nevezano da li smo u kežual ili elegantnijem izdanju.

Ove godine, ponuda je veća nego ikad, ali jedan model posebno se izdvaja, a prošetale su ga već sve svetski poznate influenserke i manekenke.

Zapravo, još tokom leta postale su popularne farmerke koje imaju neobično zakopčavanje koje deluje gotovo kao greška, a zapravo posredi da je rajsferšlus ušiven ukrivo.

farmerke sa v izrezom
Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"V" izraz koji se ovako dobija čini da vaš struk vizuelno deluje još uži. Ipak, ovaj model ima jednu, da kažemo - manu! Ono što otežava kombinovanje je pačvork kroj, odnosno farmerke deluju kao da su skrojene od dva potpuno različita modela, te samim tim otežavaju kombinovanje i nisu, da kažemo svačiji "cup of tea".

jasmin tuks u farmerkama za jesen
Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako su ovakve farmerice do sada nosile samo najvrelije pristalice trenda, lepa manekenka Jasmin Tuks prošetala je model koji nije toliko zahtevan, a uparila ga je sa neutralnim komadima zbog čega celo izdanje izgleda za 10+ i ceo outfit upotpunila trendi pouch tašnom i braon sandalama.

Ono što model farmerica koji je odabrala čini još interesantnijim su i rajsfešlusi na nogavicama zbog čega se vizuelno dobija efekat trapez pantalona koje su poznate kao odličan izbor kada želite da stanjite figuru.

jasmin tuks
Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, ako vam se oavako nešto dopada, samo povodite računa sa kakvom odećom ga kombinujete i budite sigurni da će svi pogledi biti prikovani samo za vas.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši