OVA DVA KOMADA SU MUST HAVE ZA JESENJU SEZONU: Lako se kombinuju i uvek ćete imati stajling za 10!

Neki komadi su bezvremenski, a međi njih svakako spadaju ova dva, koje ove jeseni možete maksimalno dobro da iskoristite!

Ako su 70-te potvrdile dolazak zvoncara, a početak 21. veka (ultra)niskog struka farmerki, 90-te su nesumnjivo dale vetar u leđa mom jeansu.
Shutterstock 

Leto je već za nama, a to žnači da bi trebalo da se pozabavimo jesenjim stajlingom i onim što će obavezno morati da se nađe u svačijem ormaru.

Veoma bitno pravilo je da svaka devojka od stila u mora da poseduje bar jedan par dobrih farmerica i jedan sako koji je skrojen za njenu građu.

Ovim dvema nezaobilaznim stvarima, koje će se nositi ove jeseni, a kombinacije i varijacije su neiscrpne i bezgranične.

Kombinacija ova dva komada je zaista za sve prilike, a praktična je jer u njoj možete i na posao, a dovoljno je da samo promenite obući i spremne ste za večernji izlazak.

Da, sako i farmerke sve to mogu, ukoliko ih uklopite na pravi način, a za to vam je potrebno samo malo osećaja za modu, par dobrih cipela na štiklu, par dobrih, vrlo jednostavnih belih patika (mogu i stare dobre starke) i malo aksesoara da sve to začinite.

Dnevni, poslovni stajling upotpunite belom košuljom i dobrim mokasinama, i naravno dobrom torbom, kao neizostavnim delom svakog moćnog autfita- i voila, spremne ste za radni dan!

Za večernji stajling predlažemo da ispod sakoa obučete, recimo, satenski top, koji ćete takođe upotpuniti nekim dobrim komadom nakita i patike zamenite jednostavnim i svedenim salonkama na visoku štiklu.

Uz ovaj autfit predlažemo i da dnevnu torbu zamenite malom, večernjom efektnom torbicom, i naravno - malo jačom šminkom.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši