Ove jesen i zime čizme će dominirati, te vam savetujemo da investirate u jedan dobar i kvalitetan par!

Efektne čizme naglasiće i najednostavniju kombinaciju i učiniti je šik, a u nastavku pogledajte kojih pet modela dizajneri preporučuju za nadolazeće hladne mesece...

1. Nabrane čizme

Glavni stil u kolekcijama za jesen/zimu 2021. jesu čizme visoko iznad kolena, ali opuštenije forme. Akcenat nije na krutoj formi koja prati liniju noge, već su čizme napravljene od mekšeg materijala koji se nabira i podseća na kožne pantalone.

2. Elegantne čizme

Ovaj model je jesenji klasik, ali ove sezone akcenat je na tome da budu izuzetno elegantne i kvalitetne. Poželjno je da imaju potpeticu i da budu ženstvene, a upravo ih to čini savršenom obućom za uklapanje uz jesenje haljine i suknje.

3. Čizme sa platformom

Model koji je počeo da se nosi prošle godine, ali ove će definitivno doživeti vrhunac popularnost. Reč je o čizmama sa upadljivim, glomaznim đonom koje podsećaju na vojničke, ali su još naglašenije i rogobatnije.

4. Moon čizme

Moon čizme poznate su decenijama kao obuća koja je namenjena za skijanje i boravak na planini. Krasi ih specifičan oblik, odnosno inspirisane su astronautima, a pored neobičnog dizajna karakteriše ih činjenica da su veoma tople i odolevaju čak i najdubljem snegu.

5. Kaubojke

Kaubojke su trend koji nam se vraća svakih nekoliko godina, a ove jeseni su ponovo tu. Slavne dame ih obožavaju, a nose se jednostavni, jednobojni modeli - kožni i od prevrnute kože, a najveća prednost ovih čizama jeste što su lake za kombinovanje i udobne, a ipak sa potpeticom.