U poslednje vreme smo svedočili velikim povracima raznih dekada, stilova i trendova, i da se razumemo, nema tu ničega specijalno šokantnog, budući da je moda ciklična stvar.

Moda sedamdesetih godina je zaista bila šerenolika. Nose se farmerke, helanke, poslovne pantalone zvono kroja, a pored toga što su istovremeno moderni i donose specifični retro šmek.

tihana lazovic
ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia 

Visoko prvo mesto prepoznatljivosti trenda drže zvonaste farmerke. Idealno bi bilo da su od teksasa, ali u obzir dolaze i drugi materijali.

siroke pantalone
Instagram 

Iako su se za vreme popularizacije skinny džinsa smatrale modnim promašajem, sada opet svedočimo njihovom ponovnom ekpanzijom.

Iako sam ih oduvek volela, nisam imala hrabrosti da ih nosim kada nisu bile trend, a sada konačno mogu da ih nosim bez bojazi da se moj izgled smatra promašajem.

una krlic
screenshoot/instagram 

Ovaj model mnogo bolje stoji od uskih farmerica jer vizuelno izdužuje noge i odlično ističe struk. Pored toga što ćete u zvoncarama biti lako primećene, one i fantastično pristaju većini žena - vizuelno izdužuju noge i stanjuju figuru.

farmerke
screenshoot/instagram