U POTRAZI STE ZA NOVIM FARMERKAMA? Izdvojili smo najtraženije modele ove sezone koje ćete odmah poželeti

Od omiljenih farmerica brojne žene se teško odvajaju i po najvećim vrućinama, a sigurno će ih razveseliti to da ove sezone police radnji krasi pregršt modela za svačiji ukus i stil.

Patike na platformu su jedne od najomraženijih trendova obuće
Shutterstock 

Udobnost je sveobuhvatna tema koja poslednjih meseci vlada modnom scenom, a svoj trag ostavila je i u svetu farmerica.

Široki modeli po uzoru na one koje smo nosili 90-ih i moderne verzije farmerica iz 70-ih u mesecima pred nama vodiće glavnu reč na modnoj sceni, bar ako je suditi po bogatoj ponudi na policama modnih radnji.

I dalje prisutne, skinny farmerice i ove sezone izvukle su deblji kraj kada govorimo o trendovskim modelima, a njihovu alternativu sada čine oni u retro maniru s nogavicama koje suptilno prate siluetu nogu.

farmerke sireg kroja
screenshoot/instagram 

Kada govorimo o detaljima na farmericama, uz tipične proreze na kolenima, sve više modela krasi takozvani crossover struk, odnosno unakrsni pojas, a ovaj pomalo neobičan detalj uspeo je u potpunosti da opčini modne zavisnice širom sveta.

farmerke crossover struka
Instagram 

Ljubiteljke farmerica neobičnog izgleda ove sezone doći će na svoje jer su police u radnja već preplavili modeli u patchwork maniru, kao i verzije s ukrasima poput iscepanih delova, nitne i upečatljivih dugmića.

farmerke pocepane na kolenima
screenshoot/instagram 

Jedno je sigurno – poželite li ove jeseni da obogatite svoju kolekciju džinsa, zadatak nikada nije bio lakši. Na vama je da odaberete onaj model koji najbolje pristaje vašoj figuri i u kojem ćete se osećati najprijatnije.

farmerke iscepane na kolenima
screenshoot/instagram 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši