5 MUST HAVE KOMADA POZNATE MODNE BLOGERKE: Ove stvari su večne i nikako ne treba da ih izbacite iz ormara

Modna blogerka Anin Bing otkrila je koje komade odeće svaka stilizovana žena treba da ima ormanu uvek i zauvek, jer se smatraju bezvremenskim.

Instagram 

Anin Bing je modna blegerka, bivša manekenka koja u svom modnom stilu kombinuje pariški šik, skandinavski minimalizam i kalifornijsku ležernost.

Anin u svojoj kolekciji objedinjuje modne komade namenjene zaposlenim ženama i majkama koje dan provode u pokretu i brojnim obvezama. Linije su vrlo elegantne ali ne previše komplikovane, a odeća pruža neverovatnu udobnost i slobodu kretanja.

- Kada sam pokrenula svoj modni brend želja mi je bila da pojednostavim modu. Često modne kuće stvaraju komade koji su previše komplikovane, previše usklađeni s trendovima koji odlično izgledaju na pisti ali u stvarnom životu su nenosivi. Moj brend predstavlja lako nosivu odeću, vrlo prilagodljivu i sa bezvremenskim dizajnom- rekla je Anin za strane medije.

Anin u svojim kreacijama kombinuje različite elemente, a veliku inspiraciju joj je pružila njena baka.

- Kad sam bila devojčica posmatrala sam bakin ormar. Bila je jako šik. Ona je bila iz Brazila, ali je živela u Danskoj. Volela sam njen nakit i odeću. Obožavala je dezene i boje, a najviše se oblačila za sebe. To me jako inspirisalo - kaže Anin.

Dizajnerka kaže kako za dobar stil ne treba puno, a modni komad u koji se uvek isplati uložiti je dobar sako jer je nosiv gotovo sa svime – preko dana s farmericama i patikama, a uveče kožnim pantalonama, štiklama i lepom torbicom.

Prema rečima Anin pet komada koje se uvek isplati imati u ormaru su:

  1. Sako
  2. Bela majica
  3. Framerice u kojima se jako dobro osećate
  4. Predimenzionirana 'muška' majica
  5. Par papuča nosive u dnevnim i večernjim kombinacijama

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši