Koliko su avijator jakne zaludele žene širom sveta, dokazuje more fotografija u njima koje su preplavile Instagram, kao i poznate dame koje im nisu odolele. Ipak, ako ste mislile da ne postoji jakna koja će oboriti rekorde njene potražnje, tu je slavna manekenka Hejli Biber da vas razuveri.

Naime, Hejli je uslikana na ulicama Los Anđelesa, tokom božićnog šopinga. Za kupovinu se obukla krajnje kežual, ali ono što je svima zapalo za oko je njena crna kožna bomber jakna.

Hejli Biber novom jaknom preti da postane najtraženiji model u 2022. godini.
BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia 

Kombinacija širokih farmerki od svetlog teksasa, crnih cipela i belog topa je dobro stajala na manekenki, ali ono što ju je diglo na viši nivo je nesumnjivo bomber oversajz jakna koju ćemo uskoro da vidimo u svim svetskim prodavnicama.

Ako je suditi po ovoj fotografiji, možemo videti da se pomenuta jakna lako kombinuje sa svim stvarima, a čini nam se i da je udobna i topla.

Da bi začinila čitav autfit, Hejli je dodala crni kačket i naočare u istoj boji.

Hejli Biber odavno postavlja modne trendove, a nova jakna oduševila je prolaznike.
Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Poznate devojke iz Holivuda često diktiraju modne trendove, a jedna od njih je nesumnjivo i manekenka Hejli Biber, koja je nedavno istakla da je važno imati vreme za sebe.

- Uvek volim da budem pažljiva kada ljudima dajem savete, jer ne želim da ulazim u to kao da sam neki stručnjak. Ja sam tek udata i tek treba da učim o bračnom životu.

Hejli Biber najjednostavnije komade učini moćnim.
Instagram 

Ali preporučujem ljudima u vezi da izdvoje vreme samo za sebe kako bi stvari održali svežim. Imati vremena da budete sami u nekom trenutku, mislim da je to ono najvažnije - rekla je Hejli Biber koja zvanično ima veliki uticaj na modu.