IZDUŽUJU NOGE I SKIDAJU CENTIMETRE U STRUKU: Farmerke koje je detalj neobičnog kopčanja učinio omiljenim među ženama

Farmerke sa asimetričnim kopčanjem imaju moć da suze struk i istaknu, produže noge.

Iako se mnogi nisu obradovali, omražen kroj farmerica iz 90-ih se vratio u modu.
Shutterstock 

Teško da ijedan odevni predmet može zameniti uvek obožavane farmerke, a verujemo da svaka žena u ormanu ima jedan omiljeni par za koji misli da joj najbolje stoji.

Farmerke se neverovatno vešto prilagode svakom trendu, a nova sezona donosi zaista uzbudljive modele koje ćemo obožavati zbog vrlo posebnog detalja – asimetričnog kopčanja.

Poznatije kao crossover farmerke smatraju se idealnim izborom za sve koji žele da suze struk i produže noge. Odlično pristaju svakoj figuri i obliku tela te se s jako dobrim razlogom nazivaju najboljim modelom sezone.

Super vest je da su već zavladali ponudom brojnih popularnih modnih high street brendova, a kombinovanje njih nikada nije bilo lakše.

Kako kombinovati crossover farmerke?

Savršeno se slažu s crop topom, bodijem, uskim majicama ili bilo kojim drugim odevnim predmetom koji naglašava telo. Za dodato isticanje struka, uvucite bilo šta od gornjeg dela u farmerke.

Zahvaljujući asimetričnom kroju, crossover traperice vidno sužavaju struk, a ovaj model dostupan je u različitim varijantama, od ravnih i širokih nogavica pa sve do skinny modela, iako su vodeći trend modeli širih nogavica.

U nastavku pogledajte kako vrući trend nose trendseterke:

Instagram Farmerke sa asimetričnim kopčanjem vizuelno izudužuju noge i sužavaju struk.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši