Pinterest je ona društvena mreža kojoj se okrećemo u potrazi za inspiracijom, pogotovo kada je u pitanju uređenje enterijera gde je lako provesti sate i sate spremajući sve predivne ideje za koje želimo da se pronađu u našem domu.

Neretko tamo pronalazimo modne ideje, ideje za proslave, beauty ideje, itd., a da nismo jedini potvrđuje sam Pinterest koji na temeljima pretraga kreira trendove za sledeću godinu koje predstavlja u prvom mesecu aktuelne godine.

Između ostalog, Pinterest je za 2022. godinu predvideo kakvu ćemo odeću nositi, i ovaj put nije reč o konkretnim komadima, već boji, odnosno bojama! Naime, pod imenom “dopamine dressing” sugeriše se da ćemo u 2022. godini nositi vibrantne boje koje u nama bude osećaj sreće i optimizma.

Nakon neutralnih nijansi koje već nekoliko sezona vladaju ponudom i ormarima, izgleda da je vreme za nešto upečatljvije; od duginih boja do električno plave i fuksije, pretraga za raznobojnim outfitima porasla je među svim starosnim grupama i polovima.

U 2022. godini nosiće vibrantne boje koje bude osećaj sreće i optimizma.
Instagram 

Zanimljivo je da je Pinterest izdvojio jedno tržište gde će tzv. dopamine dressing biti sigurni i apsolutni hit! Tako je u Nemačkoj drastično porasla pretraga za terminima kao što su roze cipele, fuksija outfit, smaragdno zelene haljine i color-blocking.

Za isprobavanje ovaj trend ne treba vam puno promišljanja i razmišljanja, izaberite boje koje obožavate i složite ih na vama logičan način uz misao da je bitno da stajling izaziva sreću kada ga ugledate. Mi se u svakom slučaju radujemo raznobojnijoj 2022. godini!

U galeriji pogledajte više modnih kombinacija koje odgovaraju trendu sa Pinteresta:

Instagram Vibrantne upečatljive boje vladaće modnom scenom u 2022. godini.