Nakon božićnih i novogodišnjih praznika koje je provela u SAD-u u društvu porodice i dečka Bena Afleka, Dženifer Lopez otputovala je u Španiju prošle nedelje, ali se ubrzo vratila i podsetila fanove na zaboravljeni odevni komad.

Menjanje lokacija pripisuje snimanju novog filma, koje je trenutno prekinuto zbog pojave koronavirusa na setu.

Nakon povratka odmah je požurila u zagrljaj svom dečku Benu s kojim je otišla na romantičnu večeru u jedan restoran. Za ovu priliku odabrala je ležerniju kombinaciju, bar po njenim standardima odevanja.

Uz farmerke širokih nogavica i cipele s platformom i vrtoglavom potpeticom, nosila je debeli vuneni pončo s visokom rolkom.

Dženifer Lopez u ponču koji je rezervisan za hladne dane.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pomalo zaboravljen, pončo je odličan odevni komad za osobe koje stvarno ne podnose niske temperature. Najzimorožljivije dame nose ga čak i preko jakne ili kaputa u želji da se zaštite od hladnoće. 

Uz dodatak resa čini se kao totalno šik modni komad koji je kao stvoren za savršen stajling čak i na minusu.

Kada se situacija sa virusom stabilizuje Dženifer planira da se vrati u Španiju, tačnije na ostvro Gran Kanaria koje je treće po veličini u sklopu Kanarskih ostrva, i nastaviti snimanje svog novog fima "The Mother" rediteljke Niki Karo.

Dženifer Lopez prošetala pončo koji mnogi smatraju zaboravljenim komadom u ormanu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

To je radni naziv za akcijsku dramu u produkciji Netflixa, a u filmu Dženifer Lopez tumači lik plaćene ubice koja pokušava da zaštiti svoju ćerku od opasnih napadača.