Dženifer Lopez i Ben Aflek pojavili su se ponovo zajedno uprkos svih nevolja koje koje je Ben izgovorio prethodnih dana za svoju bivšu suprugu Dženifer Garnen.

Bez obzira na mnogobrojne spekulacije o njihovom odnosu, slavni par je uhvaćen na ulicama Los Anđelesa kako pristižu na snimanje emisije "Jimmy Kimmel Live" u modernim i dostojnim stajlinzima.

Dok je Ben Aflek pribegao klasici - svetloplavoj košulji, pantalonama i bež mantilu, pop diva se pojavila u urbanoj kombinaciji. Da Dženifer Lopez blista i tokom zimskih dana, redovno zabeleže dežurni paparaci.

Dženifer Lopez i Ben Aflek pristigli su na snimanje emisije kod Džimi Kimela u modernim stajlinzima.
JOCE/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Džej Lo se za pristizanje na snimanje emisije pojavila u šik, sivom džemperu sa svetlucavim nitima i pamučnom, prugastom ešarpom oko vrata. Odlučila se i za kaput u svetloplavoj boji, a sve poglede privlačile su farmerke balon kroja.

Dame odane klasici nisu veliki fanovi ovakvog kroja, iz razloga što, po njihovom mišljenju, široki krojevi čine da izgledaju apa-drapa i retko kome stoje. Ipak, iako su veoma trendi i šik, sa njihovim stavom se slaže i veliki broj muškaraca.

Ipak, one zaljubljenice u modu od njih ne odustaju ni po koju cenu. Deluju urbano, kul, udobne su i savršeno se uklapaju u uličnu modu i u njima se uvek osećate komforno.

Balon farmerke uglavnom karakteriše dublji struk i nogavice koje počinju da se šire od bokova, pritom krojene tako da izgledaju kao da su naduvane vazduhom, baš kao balon, a sužavaju se oko zglobova.

U nastavku pogledajte kako izgledaju trendi farmerke koje žene obožavaju, a muškarci ne podnose:

JOCE/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Dženifer Lopez u udobnim balon farmerkama pristigla je na snimanje emisije u društvu Bena Afleka.