Iako se danima šuškalo da nije sve okej između Dženifer Lopez i njenog dečka Bena Afleka, nove fotografije dokazuju da je sve u najboljem redu.

Paparaci su ih uslikali na putu to muzičkog studija, a latino diva nije skidala osmeh sa lica.

Par je zajedno proveo i praznik "Thanksgiving", a izvori bliski pevačici kažu da je više nego srećna zbog njihovog odnosa, i da je "baš tu gde treba da bude i s kim treba da bude".

Inače, Džej Lo u poslednje vreme radi punom parom. Trenutno snima novi film "The Mother", a očekuje se i promocija romantične komedije "Marry Me" koja je zakazana za 11. januar 2022. godine. Naravno, nije zaboravila ni na muziku, te se uveliko radi i na novoj muzici, zbog čega svakodnevno i odlazi u studio, a ovog puta, pored njenog osmeha, obožavaocima nije promala ni njena jednostavna, a efektna kobinacija koju bi, verujemo, svaka žena rado iskopirala.

dzenifer lopez ben aflek
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, Dženifer se odlučila za vunenu rolku i model farmerica koje najviše laskaju ženskoj figuri. Njen izbor bile su tamno sive farmerke sa visokim strukom koje se blago šire u nogavicama, a na sebi imaju i strateški postalvjene šavove koji čine da noga deluje duže i vitkije, pogotovo kada ih kombinujete sa visokim potpeticama kako je to uradila i latino diva.

dzenifer lopez
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Upravo su ovo jedne od onih magičnih pantalona u kojima svaka žena izgleda mršavije, pogotovo uz dobar odabir obuće. Naravno da efekt ne bi bio jednak uz primera radi patike ili ravnu obuću, ali daleko od toga da čak i u toj kombinaciji ne bi postigli mršaviji izgled, a ukoliko želite da znate u kakvim još modelima možete izgledati mršavije pogledajte primere u galeriji ispod:

Freepik, ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia Farmerke u kojima delujete mršavije