Dženifer Lopez održala je nastup za pamćenje na ovogodišnjoj "American Music Awards" u Los Anđelesu.

Na bini se pojavila u raskošnoj venčanici sa zanimljivim fascinatorom umesto vela, a dok je izvodila njenu novu pesmu "On my way" na ekranima je pisalo velikim slovima "Marry me", odnosno "Oženi me".

Međutim, ukoliko ste se nadali da je ovo simboličan način da pokaže novo poglavlje u svom životu - varate se. Ova pesma zapravo je snimljena upravo za romantičnu komediju "Oženi me" u kojoj glumi sa Ovenom Vilsonom.

dzenifer lopez
printscreen/youtube 

Ipak, mnogima je pruvuklo pažnju i to što na njenom nastupu nije bilo Bena Afleka, iako je snimljen sa pevačicom na aerodromu nešto ranije. 

Dženifer je na kraju nastupa fascinator bacila u publiku poput bidermajera, te su još više glasnija govorkanja da latino diva jedva čeka da se uda.

I ona sama je nedavno odgovorila potvrdno na pitanje da li još uvek veruje u brak.

"Ne znam, da, pretpostavljam. Još uvek verujem u "živeli su srećno zauvek", 100 posto sigurno", rekla je.

dzenifer lopez
AFP / AFP / Profimedia 

Inače, glumica i pevačica koja je sa bivšim suprugom Markom Entonijem dobila 13-godišnje blizance Eme i Maksa često je isticala da se ne stidi svoje romantične prošlosti, kao i da je ponosna gde se danas nalazi. 

Početkom ove godine obnovila je vezu sa nekadašnjim verenikom Benom Aflekom nakon što je raskinula veridbu sa Aleksom Rodrigezom.

dzenifer lopez ben aflek
Anthony Behar / ddp USA / Profimedia 

Džej Lo i Aflek su bili u vezi od 2002. do 2004. a mnogi su uvereni da će ovog puta stići do oltara. Ipak, da li će zaista biti tako ostaje da vidimo, ali jedno je sigurno - Dženifer u venčanici zaista izgleda sjajno, a još njenih fotografija sa Aflekom pogledajte u galeriji ispod:

PHOTOlink / Everett / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek zajedno posle 20 godina