Holivudski par Džej Lo i Ben Aflek već mesecima pune naslovne strane, a iako se tokom poslednjih dana pisalo da se nisu videli dve nedelje, latino diva uslikana je kako ulazi u glumčev dom.

Zbog njenog izraza lica, svi su bili uvereni da su se javili problemi između ovog para, ali njihovo poslednje pojavljivanje definitivno demantuje takve navode.

dzej lo i ben aflek
Stoianov-biag / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Romantični zaljubljeni par opraštao se dugo na aerodromu, dok je pilot privatnog aviona čekao da se Dženifer ukrca i odleti u Majami. Par se dugo grlio, smejao, ljubio i opraštao na aerodromu.

Dženifer je zaljubljeno gledala Bena u oči, grlila ga i ljubila, ali je za mnoge to ostalo u senci zbog pitanja o Benu Afleku, koji je sve vreme imao zbunjenu grimasu.

Ben je, inače, u poslednje vreme već nekoliko puta uhvaćen mrzovoljnog raspoloženja, iako na crvenim tepisima deluje jako zaljubljeno i srećno, pa se mnogi pitaju šta se tačno događa.

Fotografije zaljubljenog para brzo su se proširile i društvenim mrežama, ali svi su se složili u jednom: Džej Lo i Ben Aflek su zaljubljeni kao tinejdžeri.

"Kako ona njega zaljubljeno gleda", "Pa oni su stvarno kao tinejdžeri", "Ljudi, oni se stvarno vole", "Pogledajte koliko se ona smeje", "Ne ide im se, ne rastavlja im se", samo su neki od komentara ispod ovih snimaka.

Osim toga, njihovi fanovi podelili su i video sa opisom "Oni su toliko slatki kada su zajedno":

 Više fotografija Dženifer Lopez i Bena Afleka pogledajte u galeriji u nastavku:

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek su se pomirili nakon 19 godina od raskida.