Iako ima, retki bi joj dali 52 godine. Dženifer Lopez je definitivno neko ko nas ubeđuje da su godine samo broj. Osim izgleda o kom besprekorno vodi računa, latino diva je nebrojano puta pokazala kakvu kondiciju poseduje.

U prilog tome govori činjenica da je svoju zadnjicu osigurala na neverovatnu sumu, dok su mnogi mislili da takvu oblinu duguje estetskim operacijama.

Spremanje napornih koreografija za mnogobrojne nastupe iziskuju jake treninge, ali na koji način Džej Lo postiže toliko mladoliki izgled?

dzenifer lopez
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Pevačica i glumica je nedavno otkrila kako je njena dnevna rutina zapravo jednostavna, ali da strogo izbegava ove tri stvari kako bi se osećala dobro i izgledala mladoliko.

Kofein

Mi teško možemo zamisliti dan bez šolje kafe, ali latino divi to ide od ruke. Džej Lo se odlučila na život bez kofeina, ne bi li njena koža izgledala mlađe. Uz to, trudi se da izbegava stres, jer mnoge žene upravo pod stresom piju ogromne količine kofeina.

dzej lo
Instagram 

Iako nove studije pokazuju da ispijanje kafe ima svoje dobrobiti, svi koji konzumiraju više od tri šolje dnevno, izloženi su riziku od srčanog udara i probavnih smetnji.

Nedostatak sna

Ne kažu za džabe da je "san - pola zdravlja". San igra veliku ulogu kada je reč o zdravlju, usporavanju starenja i neutralisanja osećaja anksioznosti.

dzej lo
Instagram 

Dobar životni stil i briga o mentalnom zdravlju su ključ uspeha ako želite da izgledate i osećate se mladima. Džej Lo svojim primerom, načinom života i prihvatanjem oblina, postavila je temelje za mnoge mlade žene koje se još uvek bore i trude da pronađu ispravan put u prihvatanju svog tela.

Nezavisno od toga koji ste “body type”, možete se osećati zdravo i mlado.

Alkohol

Popiti čašu vina mnogima nije na odmet, ali Dženifer izbegava i alkohol. Trudi se da jede zdravu hranu, unosi dovoljno vode, a svako jutro meditira.

Posledice prekomernog konzumiranja alkohola, za žene su pogubnije nego za muškarce. Ako želite zdravu kožu, zategnuto telo i dobar izgled u pedesetim godinama, možda je potrebno da se s vremena na vreme odreknete alkohola. Rezultati će vam pokazati da to i nije tako loša odluka.

dzenifer u kupacem
Instagram 

Naravno da savršene pločice na stomaku ne bi imala da nije redovna na treninzima. Dženifer zaista ulaže u svoj izgled, zbog čega često diktira i modne trendove.

Više fotografija Džej Lo pogledajte u galeriji u nastavku:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, FJMG / Spread Pictures / Profimedia Dženifer Lopez