Dženifer Lopez oduvek važi za nepresušan izvor stilske inspiracije, a kada su jesenji outfiti u pitanju sve zaljubljenice u modu je oduševila izdanjima. 

Jasno je da se još uvek nismo "oporavili" od mantila i suknje latino dive u braon bojama koje je izabrala za šetnju sa svojim dragim na ulicama Njujorka.

Nakon samo nekoliko dana, kada je demonstrirala braon izdanje od glave do pete u IT boji aktuelne sezone, počastila nas je još jednom modnom lekcijom.

dzenifer lopez nasmejana
Instagram 

Maslinastu jaknu, koju je vezala u struku, kako bi ga naglasila, uparila je sa svilenom maxi haljinom nešto tamnije nijanse iste boje.

Monohormatski look zaokružila je maslinastim čizmama na štiklu – model Jaylah Bootie iz sopstvene DSW kolekcije. Cipele na pertlanje do zgloba, krasi neobičan detalj u vidu mini-džepa sa spoljašnje strane obuće, a cena ovog komada sa ličnim pečatom J.Lo je 90 dolara.

Ipak, nije mogla daleko od najpoželjnije jesenje boje koja jedina odstupa od ovog maslinastog izdanja. Naime, u pitanju je elegantna torba od braon kože, koja je dala poseban šmek ovom outfitu. 

Pored čizama, najveću pažnju privukle su Tom Form Falconer naočare za suncem kao i ogrlica sa njenim imenom, koju je upotpunila sa još par zlatnih ogrlica, prstenjem, narukvicama i minđušama.

dzenifer lopez naocare
Instagram