U poslednje vreme Dženifer Lopez nas je "častila" više nego sjajnim modnim izborima.

Još se nismo "oporavili" od izdanja sa premijeri filma "The last duel" na kojoj se pojavila u svetlucavom braon kompletu koji je u prvi plan istakao njenu vitku liniju i definisane trbušnjake. Toliko je dobro izgledala da ni Ben nije skidao ruke sa nje, te su nežnosti razmenjivali čak i na crvenom tepihu.

Džej Lo sada se pojavila sa svojim dragim na ulicama Njujorka, a pažnju svih privuklo je njeno savršeno jesenje izdanje.

Latino diva odlučila se za braon midi suknju, mantil neobičnog kroja, a braon kombo "razbila" je crnom rolkom. Iako su mnogi mišljenja da se braon i crna boja ne slažu, Dženifer je ovim izborom dokazala da je sve moguće ako se pametno iskombinuje.

dzenifer lopez i ben aflek u njujorku
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Njen mantil posebno je bio zanimljiv damama jer je u formi pelerine, te nema rukave već izreze za ruke, a pravljen je od kombinacije sjajne i prevrnute kože, baš kao i suknja. Zlatni detalji dodatno su "poskupeli" ceo outift, a "Jenny from the block" upotpunila je look prepoznatljivim zlatnim minđušama i Ray-Ban modelom naočara.

Ben se odlučio za daleko ležerniji outfit u crnom, ali iako glumac izgleda zaista sjajno, nije mogao da zaseni latino divu koja je prosto zračila u trendi kombinaciji. Inače, koža se u velikom stilu vratila na modnu scenu, a posebno dominiraju modeli u braon boji, što dobro zna i Džej Lo, te ne treba da nas čudi što se pridržava vodećih trendova sezone.