Dragana Mićalović je poznata kao jedna od najlepših mladih glumica u Srbiji, a njena jesenja modna kombinacija oduševila je sve dame na Instagramu.

Mlada glumica je za jesenju kombinaciju izabrala nešto sasvim očekivano za šetanje crnogorskim primorjem. Dragana Mićalović se odlučila za basic kombinaciju od sivih farmerki zvono kroja i bele majice sa naramenicama.

Njena izdanja nas često ostavljaju bez daha, podsetimo se samo crvene haljine sa dodele nagrade za "Damu godine". Uz ovaj casual outfit ponela je i najudobnije bele patike, vezala kosu, a mnogi su primetili da iako Dragana neguje jednostavan stil, ona ne odustaje od vodećih trendova.

dragana micalovic
Instagram 

Naime, ove farmerke širokog kroja nogavica imaju detalj u vidu "šlica" pri dnu nogavica koji sem što otkriva kakvu obuću nosite, dodatno širi nogavice i na taj način deluje u stvaranje savršene poželjne ženske figure.

Ovakav kroj je stvoren generalno za svakoga te je s razlogom postao jedan od najpopularnijih čim se pojavio.

Sigurno ste svuda već viđali farmerke širokog kroja sa detaljem na nogavicama, a Dragana je ponudila sjajnu ideju kako da ih ponesete u narednim danima.

Instagram Dragana Mićalović - farmerke širokog kroja