Američki glumac Ben Aflek (49) rekao je u sredu da su njegove izjave da bi verovatno još uvek imao problema s alkoholom da se nije razveo od bivše supruge Dženifer Garner (49) i da se tokom braka s njom osećao zarobljenim izvučene iz konteksta, javlja Daily Mail.

Aflek je tokom gostovanja u emisiji Džimija Kimela rekao da su njegove reči izokrenute i da je ispalo kao da je kritikovao svoju bivšu suprugu s kojom je u braku bio 13 godina i sa kojom ima troje dece.

Glumac je rekao da ga je povredilo to što ga nazivaju "najgorim, neosetljivim, glupim i groznim tipom". Dodao je da je tokom razgovora u kojem je spomenuo svoje probleme s alkoholom rekao da poštuje svoju bivšu suprugu i da su mu deca uvek na prvom mestu.

Ben Aflek optužio je bivšu ženu za njegov problem sa alkoholizmom.
Shutterstock 

Neki gledaoci emisije su rekli da je Aflek ostavio utisak cmizdravca koji krivi druge za svoje prbleme.

- Nije preuzeo odgovornost za svoje ponašanje, a mi smo krivi jer nismo zauzeli njegovu stranu - rekla je jedna osoba na društvenim mrežama.

Ben je voditelju Džimiju Kimelu rekao da nije bio spreman na to da će pojedinci negativno reagovati na sadržaj njegovog razgovora s poznatim radijskim voditeljem Havardom Stenom.

- Pričali smo puno o mojoj porodici, alkoholizmu, pravim problemima, kako treba biti odgovoran i pun ljubavi, kako sarađujem s bivšom suprugom, kako sam ponosan na to kako zajedno odgajamo decu, kako dajemo sve od sebe. Bio sam oduševljen i pomislio sam da trebam da budem iskreniji i samokritičniji. A onda sam vidio sve te stvari na Tviteru i pitao se: Što je ovo? - rekao je glumac.

Ben je izjavom razbesneo i sadašnju devojku Dženifer Lopez.
printscreen/youtube 

Aflek je rekao da su ga naljutili šokantni naslovi i tekstovi u kojima su njegove reči izokrenute.

Izvori tvrde da Garner nije najbolje primila Benove komentare i da se oseća kao da ju je "ošamario", a Page Six piše da je glumčeva izjava naljutila i njegovu trenutnu devojku, 52-godišnju glumicu i pevačicu Dženifer Lopez.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!