Pre nego što je glumac Ben Aflek uplovio u ljubavnu vezu s bivšom verenicom Dženifer Lopez, mnogi su mislili da će se skrasiti s kolegicom Anom de Armas.

Upoznali su se na setu filma "Deep Water" gde se strast i rodila, ali iako su izgledali veoma zaljubljeno, čini se da je više tako izgledalo nego što je zaista bilo.

Naime, nakon godinu dana veze, raskinuli su, a tada se glumac zatvorio u svoja četiri zida. Bio je u potpunosti slomljen. Tada su u medije dospevale fotografija na kojima je ulazna vrata otvarao samo kako bi preuzeo brzu hranu.

Ben Aflek bio je potpuno slomljen nakon raskida sa Anom De Armas
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tada se videlo da se glumac prilično zapustio, a šuškalo se i da se vratio starim porocima alkoholu i kockanju.

A iako je Ben bio na ivici provalije, Ana je brzo krenula dalje. Čak se komentarisalo da je ona kriva za raskid veze zbog prevare što nikada nije dokazano.

Ana je ubrzo nakon raskida primećena sa novim dečkom, a reklo bi se da je veza prilično ozbiljna. Naime, radi se o potpredsedniku Tindera Pol Boukadakisu. Navodno su se upoznali putem zajedničkog prijatelja, a počeli su se viđaju još na proleće, u vreme raskida s Benom.

Novi dečko Ane De Armas liči na Bena Afleka
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Romansu su sada potvrdili strastveni poljupci na ulicama Los Anđelesa, a mnogi su primetili da Pol prilično liči na Bena. Reklo bi se da glumica ima svoj tip muškarca na koji se niko ne bi požalio.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

LOSGHOSTS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ana De Armas nakon što je ostavila Bena uplovila u vezu sa vlasnikom Tindera.