Ben Aflek je na svojoj koži iskusio kako je to kada te devojka ispali pred milionima.

Uostalom, kad je on mogao nju pred venčanje pre 17 godina, može i ona. Naravno, šalimo se, ali zbog situacije kolja se odigrala na NBA utakmici mnogima je, u najmanju ruku, bilo neprijatno, mada ima i onih, doduše u manjini, kojima je sve to bilo "veoma slatko". No, o čemu se radi?

Kao što smo već rekli, stari/novi par uživao je u košarkaškoj utkamici Lejkersa sa Boston Seltiksima, čiji je glumac vatreni fan, a sve vreme slobodno možemo reći da su se ponašali poput tinejdžera, te su i ufotkani u nekoliko simpatičnih situacija - dok mu ona stavlja glavu na rame, ili dok je on zaljubljeno posmatra ili šapuće, daje usputne poljupce i zagrljaje...

Dženifer Lopez izbegavala je Benove poljupce pred milionima gledalaca.
pritnscreen/youtube 

A onda je nastupio "payback time", odnosno "slatka osveta". U jednom trenutku završili su na video bimu i to baš u trenutku dok je Ben pokušavao da je poljubi, međutim, ona se nije dala.

Tri puta je pokušao isto, ali mu to nije pošlo za rukom, jer ga je pevačica svaki put "iskulirala".

Naravno, latino diva ovo nije namerno uradila, ali su mnogi brže-bolje "opleli" po paru na mrežama.

"Kao kad gledaš Melaniju i Trampa", "Dođe mi da zažmurim", "Kakav transfer blama", "Super sramotno", "Mene je blam samo ovo da gledam", "Lepo mu je vratila Džej Lo".... pisali su neki, ali bilo i drugačijih komentara poput:

"Bože, kako je ovo slatko", "Predivni su", "Ponašaju se kao klinci, preslatki su"...

Dženifer Lopez nije namerno izbegavala Benove poljupce.
pritnscreen/youtube 

Inače, Aflek je nedavno dao intervju za WSJ. Magazine, a nije želeo da previše komentariše svoj odnos sa Dženifer. "Mogu reći da mi je definitivno prelepo", kratko je prokomentarisao.

"Možete da pišete pretpostavke o nama, ali jedna od težih lekcija koje sam naučio je da nije mudro da delim sve sa svetom. Znam da mi je prijatnije da imam te zdrave granice u svom životu i jednostavno ne želim da pričam o svom ličnom odnosu u novinama. Suzdržaću se od toga", dodao je ovaj 49-godišnjak.

Mreže bruje o potezu Lopezove.
Youtube 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!