Verovali ili ne, i Dženifer Lopez je nesigurna zbog nekih stvari na sebi.

Da, ima telo na kom bi joj pozavidele i daleko mlađe, međutim, kada je u pitanju lice i ona kao i većina žena pribegava trikovima.

Kako stvari stoje, njena nesigurnost su usne, a to verovatno i niko ne bi primetio da sama nije okačila fotografiju na svoj Instagram zbog koje su je pratioci iskritikovali.

Naime, Džej Lo je želela da se pohvali izgledom i šminkom, ali umesto da fokus bude na njenom mladalačkom tenu i sivom smokey eyes-u koji je istakao njene oči, obožavateljima nisu promakle njene precrtane usne.

dzenifer lopez
pritnscreen/instagram 

Ruku na srce, svi nekad preteramo sa olovkom u želji da dobijemo punija usta, ali ovakve greške više su svojstvene početnicima u šminkanju nego jednoj Dženifer.

Zbog kombinacije nude boja karmina i sjaja, latino diva je delovala musavo, a komentari nisu izostali.

dzenifer lopez usta
pritnscreen/instagram 

"Ne mogu da prestanem da se divim njenoj lepoti, ali od usana me prolazi jeza", "Nema potrebe da ovoliko precrtavaš usta, deluješ musavo", "Ženo, musava si, zar ne vidiš to", "Deluje kao da je pojela svu karamelu sa sladoleda u Meku i tako izasla napolje", "Otkaz šminkeru, ovo je nedopustivo", "Razumem da neko želi velike usne, ali ili ih odradi ili se više ne fotkaj ovako izbliza", "kakva početnička grepka šminkera, katastrofa"... samo su neki od komentara koje su pisali obožavatelji.

dzenifer lopez
printscreen/instagram 

Sa druge strane, njen outfit pokupio je komplimente. Pevačica se odlučila za izazovnu belu haljinu sa dubokim izrezom i golim leđima koja je u prvi plan istakla njenu izvajanu frizuru.

Bez sumnje, ukrala je sve poglede u Las Vegasu, ali šminku joj fanovi nekako ne mogu oprostiti. Ako ništa, kapa dole za to što nije poput mnogih "prepumpala" usta, kao što je to primera radi uradila Viktorija Bekam, već se služi metodom koje manje - više sve koristimo.

Inače, Dženifer Lopez se često precrtava usne, pa smo tako nedavno na fotografijama koje su nastale u Venecviji mogli da vidimo identičnu makeup grešku.

dzenifer lopez
Instagram 

 Očigledno da Džej Lo šminkom želi da stvori utisak većih usana.

dzenifer lopez
Instagram