Bena Afleka danas su papraci uslikali u više nego nezgodnoj situaciji.

Ispred škole koju pohađaju njihova deca ušao je u žestoku raspravu sa bivšom suprugom Dženifer Garner, a koliko su mu "popustile kočnice" svedoči i to što je sve vreme mahao rukama i hvatao se za glavu.

Zapravo, već neko vreme šuška se da Dženifer Garner ne odobrava "Benifer" jer smatra da je Ben više posvećen drugoj strani nego sopstvenoj deci, ali je to glumica u više navrata demantovala.

"Bitno je da je Ben dobar otac i mi smo pre svega dužni da decu izvedwmo na pravi put", rekla je jednom prilikom glumica i dodala da ne ulazi u to sa kim se njen bivši suprug zabavlja.

Ben Aflek sve vreme je mahao rukama.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sa druge strane, Ben je više puta uslikan sa svojom i decom Lopezove, koja se sjajno slažu, ako je verovati čestim paparaco fotografijama, a neki smatraju da je upravo tu ključ problema.

Ben Aflek više puta je uslikan kako sa svojom, tako i sa decom Lopezove.
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Navodno, po pričama različitih izvora, Garnerovu nervira što je Ben više posvećen deci Džej Lo, i što često njihovu decu izvlači iz škole kako bi ih vodio na različita putovanja koja su hirovi latino pevačice, zbog čega su popustili sa ocenama, kao i da smatra da bi glumac trebalo više da obrati pažnju na njih jer su sada u osetljivim godinama.

Očevici sa lica mesta ne znaju oko čega su se Ben i njegova bivša supruga tačno prepirali, ali su potvrdili da su se strasti ubrzo smirile, te da su zajedno pregledali i papire koje su im prosledili nastavnici, a potom otišli odvojenim putevima.

Da li su tvrdnje istinite ili ne, ostaje da vidimo, ali ako je tačno ono što se piše na internetu, verujemo da se to nimalo neće dopasti Lopezovoj jer je direktno "otpužena" da je ona kriva što Benova deca nemaju dobre ocene.

Sa druge strane, Džej Lo je neko ko i te kako svoje naslednike tera da budu disciplinovani i poznata je kao veoma stroga majka, dok se Ben trudi da vreme koje provodi sa decom koristi na najbolji mogući način s obzirom da ne žive sa njim.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!