Poslednjih meseci, ćerka Dženifer Lopez - Eme, na meti je konstantnih kritika ljudi.

Džaba sve što je ova talentovana devojčica postigla sa samo 13 godina - od toga da je nastupala na Super Bowl-u u lajv uključenju sa majkom i Šakirom, a zavidnim vokalnim sposobnostima i nadmašila Džej Lo i pohvaljena javno od Ališe Kiz, jedne od najboljih pevačica svh vremena, što od trenutnih projekata trenutno zarađuje od 1 do 5 miliona godišnje, pa sve do toga da je napisala knjigu "Lord, help me" i radi na novoj za decu, kao da je aktivna i u humanitarnom radu, pojedinci jedino što znaju je da je prozivaju na račun izgleda.

Eme mesecima trpi stravične kritike samo zato što se njena buntovna, tinejdž faza odvija pred budnim okom javnosti.

Komentari na mrežama su često nemilosrdni - "ružna je ko đavo", "zamisli imaš onakvu majku, a ti izgledaš tako", "izgleda kao sredovečna tetka", "žene, pazite s kim pravite decu", "užasno izgleda"... samo je delić onoga što se može pročitati na mrežama svaki put kada se pojave nove paparaco fotografije latino dive sa decom.

Zbog novih paparaco fotografija, fanovi su ubeđeni da Eme, ćerka Dženifer Lopez želi da bude muško.
Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Eme koja je pre nekoliko meseci ofarbala kosu u tirkizno, letos je u više navrata uslikana nerapsoložena, suznih očiju, a čak ju je i Ben Aflek nekoliko puta tešio, pružajući očinsku podršku, koja joj je, barem ako je suditi po fotografijama, i te kako bila potrebna. Eme se veoma dobro slaže sa Aflekovom decom iz braka sa Dženifer Garner, i retko se odvajaju, a to su trenuci kada je Eme uglavnom nasmejana i raspoložena.

Eme voli da provodi vreme sa decom Bena Afleka.
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zbog svega se sada razvila nova teorija među fanovima, a to je da Eme zapravo želi da bude muško, te da prolazi kroz nešto slično kao i ćerka Breda Pita i Anđeline Džoli - Šajlo.

Međutim, kako prenose strani mediji, iako je Šajlo je u međuvremenu odustala od operacije promene pola, i oduševila svet u više navrata svojim ženstvenim izdanjima, međutim kada je Eme u pitanu, mnogi su ubeđeni da je "girly" fazu već prevazišla, te da se sada "pronalazi" u tome da bude dečak.

Ben Aflek pruža veliku podršku Eme koja je još uvek u fazi "pronalaženja"
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Eme je ponovo promenila boju kose, a u poslednje vreme sve više bira mušku odeću, muške košulje, majice, i androgeni izgled. Očevici tvrde da Eme u poslednje vreme i hoda drugačije, te da se ponaša kao dečak, odnosno, da nije u pitanju samo promena imidža.   

Fanovi na mrežama razvijaju teorije da ćerka Dženifer Lopez želi da bude muško.
pritnscreen/twitter 

Iako su isprva mnogi krivili Dženifer Lopez za to kako joj se ćerka oblači tvrdeći kako je pevačica uvek previše seksualizovana i da na neki način Eme to kompenzuje oblačeći široke i neupadljive stvari, istina je da latino diva nikad nije nametala deci ništa drugo sem radnih navika, što je i sama isticala u više intervjua, dok im odluke po pitanju ličnih izbora potpuno prepuštala.

Teorije na internetu se samo ređaju, a koliko je sve otišlo daleko svedoči i jedna koja se mogla pročitati na Redditu, da je upravo Eme razlog zbog koje su se nedavno svađali Ben i njegova bivša supruga Dženifer Garner. Naime, glumac navodno shvata da je Eme lakše sa njegovom decom, te ih često povlači iz škole i nije toliko strog po pitanju obaveza, što je rezultiralo lošijim ocenama u školi. Naravno, Garnerovoj to smeta, te je zato došlo do prepirke pred roditeljski sastanak, ali ovo su, naravno, neproverene priče, i vrlo verovatno nemaju veze sa istinom.

Ben Aflek i Dženifer Garner navodno su se raspravljali jer glumac često povlači decu iz škole kako bi se družili sa Eme.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Istina je da čak i ako se ispostavi da Eme želi da promeni pol jednog dana, više je nego izvesno da će je majka podržati, s obzirom da je jedna od aktivnih boraca za LGBT+ prava, kao da je i u brojnim emisija govorila o trans osobama u svojoj porodici, a još njenih fotografija i kako se menjala svih ovih godina, pogledajte u galeriji ispod:

Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, LESE/Maciel/Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte u galeriji još fotografija Eme Maribel, ćerke Dženifer Lopez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!