Nije iznenađenje da deca poznatih uglavnom ne žele da izgledaju ili žive poput slavnih roditelja. Pritisak medija, svetla reflektora... ovo sve je možda nekima san snova, ali većina dece zvezda je sa svim tim morala da se nosi svakog dana i na neki način, zaboravi na normalno detinjstvo kakvo su mahom imali njihovi vršnjaci.

Sa druge strane, neizbežno je da prolaze kroz različite faze, kao i svi mi, te ne treba da čudi što u nekom trenutku pokušavaju da nađu sebe, ali i svoj stil i iznenade drastičnim promenama.

Brojni obožavatelji latino dive Dženifer Lopez bili su iznenađeni poslednjim paparaco fotografijama koje otkrivaju veliku transformaciju u izgledu njene ćerke Emme Maribel Muniz. Devojčica je u februaru ove godine proslavila 13. rođendan, a poput brojnih tinejdžerki odlučila je da pokaže svoju buntovnu stranu. Skratila je svoju dugu crnu kosu i ofarbala je u tirkizno, a primetna je i značajna promena u stilu oblačenja.

eme je iznenadila promenom imidza
LESE/Maciel/Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon fotografija koje su preplavile mreže, mnogi su komentarisali da je više nego evidentno da mlada Ema ne želi da izgleda poput slavne majke, a zbog stila trenutno izgleda i dosta starije od brata blizanca Maksa, za kog se nedavno saznalo da baš i nije fan "Benifera".

maksimilijan sin dzenifer lopez ne voli benifer
Vasquez/Maciel/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sa druge strane, mnogi su komentarisali ovu transformaciju lepe Eme kao nešto poptuno normalno, što i jeste, i rekli da je u pitanju samo faza kroz koju devojčica prolazi.

"Njena deca izgledaju normalno, pogotovo njena ćerka. Pa i ja sam se tako oblačila kad sam bila njenih godina. Prestanite da je zovete ružnom, svi prolazimo kroz faze i eksperimentišemo sa izgledom", istakla je jedna od obožavateljki, dok je druga dodala: "Super mi je što ne želi da izgleda kao mama, ima svoj fazon!"

Po svemu sudeći, ovu iznenadnu promenu izgleda podržava i majka Dženifer. Pre samo mesec dana, latino diva za Dan majki, uradila je set fotografija na kojima je pozirala sa majkom, ali i ćerkom, te su se jasno videle njihove sličnosti, ali i razlike, barem kada je izgled u pitanju. Ema je tada imala dugu kosu, a na jednoj fotografiji vezala ju je u rep.

Na drugom snimku, stilisti su pustili njenu kosu i definisali kovdže, te su mnogi komentarisali da Ema izgleda prelepo.

dzenifer lopez sa cerkom i majkom za dan majki
printscreen/instagram 

Pevačica je u više navrata naglašavala koliko je ponosna na svoju decu koju je dobila u braku sa pevačem Markom Entonijem. Iako je njihov brak doživeo krah, a sreću u ljubavi su našli u novim vezama, i trude se da decu pravilno odgajaju zajedničkim snagama.

"Bog mi je poverio ovaj najveći blagoslov u mom životu. Poslao mi je moje divne blizance, moje bebe, moju ljubav i život u dvoje sitnih ljudskih bića. Odmah sam osetila povezanost, preplavile su me emocije i postala sam najsrećnija žena na ovom svetu", napisala je pevačica jednom prilikom na svom Instagramu.

dzenifer lopez sa decom
Shutterstock 

Premda je ovakva transformacija izgleda tipična za devojčice njenog uzrasta, Eme se po pojedinim stvarima iz svoje biografije ipak razlikuje od svojih vršnjakinja. Zahvaljujući slavnim roditeljima dobila je priliku da nastupa na koncertima (poput Super Bowl-a) i da gostuje u spotovima, a već se oprobala i u pisanju. Ostaje da vidimo gde će je odvesti životni put, ali jedno je sigurno - Eme ne želi da bude majčina kopija.