Ben Aflek jednim potezom uspeo je da navuče gnev javnosti i dobije žestoku osudu na mrežama.

Naime, glumac se pojavio u emisiji "Howard Stern Show" i progovorio kako o vezi sa Dženifer Lopez, tako i o propalom braku sa Dženifer Garner i usput optužio svoju bivšu suprugu da je ona jedan od razloga zbog čega je pio.

Aflek je istakao da se premišljao da li da uđe ponovo u vezu sa latino divom jer je, kako kaže, sada otac i mora da razmišlja i o svojoj deci, što je većina pozdravila i time stavio tačku na spekulacije da je loš roditelj.

Ben tvrdi da uživa u vezi sa Džej Lo.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, onda je započeo priču o Garnerovoj sa rečima da je bio nesrećan u tom odnosu i dodao:

"Sigurno bih još uvek pio. Ona je jedan od razloga što sam i počeo da pijem... jer sam se osećao zarobljenim", rekao je Aflek.

Podsetimo, glumac je nekoliko puta išao na rehabilitacije zbog problema sa alkoholizmom, počev od 2001. pa sve do 2017. što je otkrio i na svojoj objavi na Fejsbuku, kao i još jednom 2018. godine, kada je finaliziran njegov razvod sa Garnerovom.

Ben Aflek otpužio je bivšu ženu da je jedan od razloga što je pio.
Shutterstock 

Ova izjava dodatno je razljutila gledaoce, jer se znalo da ga je glumica podržavala sve vreme dok je bio na odvikavanju od alkohola, te da na kraju ni ona sama više to nije mogla da izdrži.

Zapravo, našla mu se i nakon razvoda i bila apsolutna podrška za sve poteze vezane za njegovu borbu protiv zavisnosti.

"Bili smo u braku koji nije funkcionisao, to se dešava. Ja je volim i poštujem, ali ne bih želeo da sam ostao u braku. Na kraju dana, pokušali smo. Pokušavali smo iznova i iznova, ponajviše zbog dece", rekao je glumac i dodao:

"Bio sam u fazonu - ne mogu da napustim ovo sve zbog dece, ali nisam srećan, šta mogu da uradim? I onda bi popio celu flašu viskija i zaspao na kauču, što se ispostavilo kao rešenje".

Ben aflek tvrdio je da je bio nesrećan u braku sa Dženifer Garner.
Bauer-Griffin / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Na kraju su zajednički doneli odluku o razvodu: "Oboje smo smatrali da ne želimo deci da dajemo takvu sliku o braku. Da se nismo razveli, sada bi se "klali" po kući", rekao je glumac.

Ironija je što je samo nekoliko godina ranije za "Vanity Fair" izjavio da je najveća greška njegovog života to što se razveo od Dženifer Garner, te da je ona "ljubav njegovog života, ali problemi su bili jači".

Ben Aflek do pre nekoliko godina izjavljivao je da je Dženifer Garner njegova najveća ljubav.
Shutterstock 

Njegove izjave nisu prošle bez kritika, a ljudi su ogorčeno komentarisali na mrežama da je "jadno i bedno što za svoje probleme krivi ženu koja ga je podržavala sve ove godine".

"Kriviš bivšu ženu za probleme sa pićem? Kakav ološ od čoveka", "Govoreći loše o majci svoje dece poprilično te čini užasnim ocem i totalnim kret**om", "Ti si kret*n! Čak i da je to stvarno bio slučaj u vašem braku, zašto bi svoju bivšu provlačio po blatu i krivio je za sopstvene samodestruktivne izbore", "Ben Aflek potvrđuje da je i dalje najgori", "Prestani da kriviš bivšu ženu za svoje probleme"... samo je delić od hiljade i hiljade komentara koji su se mogli pročitati na Tviteru, Jutjubu i Instagramu povodom celokupne situacije.

Podsetimo, Ben i Dženifer Garner ostali su u dobrim odnosima, iako se u poslednje vreme šuška, pogotovo nakon svađe pred roditeljski sastanak gde su ih paparaci uslikali u žučnoj svađi, da glumici ne odgovara to što Aflek ne postavlja granice deci zbog čega su popustila u školi.

Ben aflek i Dženifer Garner nedavno su uslikani u žučnoj svađi.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako je i sama izjavila, ona se ne meša u njegove ljubavne izbore, čime je stavila tačku na nagađanja da joj ne odgovara njegova veza za Džej Lo, te da joj je jedino bitno da deca "ne trpe". Povodom njegovih novih izjava nije se oglašavala, te ostaje da vidimo da li će mu javno izvratiti na ove, više nego ozbiljne optužbe ili će ostati nema kao uvek.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!