Ben Aflek uplovio je u vezu sa starom / novom devojkom Dženifer Lopez, a uprkos tome što su gotovo nerazdvojni, koristi svaki trenutak da se viđa sa svojom decom, što je više nego pohvalno.

Neretko organizuju i zajedničke izlete, a kako stvari stoje njegova i deca Džej Lo odlično se slažu.

Međutim, iako je zbog svog očinskog ponašanja, pogotovo prema maloj Eme koja je često na meti ružnih komentara zbog izlgeda bio više puta hvaljen i gotovo "kovan u zvezde", nakon poslednje situacije situacija se znatno promenila.

Naime, glumac je uslikan u Los Anđelesu nakon ručka u jednom restoranu, a sa njim su bila i njegova deca. Problem je usledio jer je Ben dozvolio da ih vozi njegova najstarija ćerka Vajolet koja ima samo 15 godina.

Probna vozačka se dobija sa 16 godina, a i tad nije preporučljivo da se seda za volan zbog sve većeg broja saobraćajnih nesreća.

ben aflek sa decom
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Benova ćerka aktivno pohađa časove vožnje, a iako je u nekim državama Amerike dozvoljeno voziti već sa 14 (kao što je slučaj u Arkanzasu, na aljasci i u Severnoj i Južnoj Dakoti), u Kaliforniji je to zakonom kažnjivo.

Da sve bude još gore, glumac je, po rečima očevidaca bio veoma ponosan na svoju ćerku, a još jedan od problema bio je i taj što je Vajolet nosila papuče i to sa platformom, što nije dozvoljeno tokom vožnje.

vajolet aflek cerka bena afleka
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog svega su se usijale mreže, a glumca nisu štedeli rečima:

"Neodgovoran si otac, ugrozio si i nju i druge", "Zašto zakon nije isti za sve? Drugi bi na njegovom mestu bio uhapšen", "Em ima 15 godina, em vozi u papučama... ovo je nedopustivo", "Zovite socijalnu službu", "Sramno", "Razumem da hoćeš da budeš kul tata, oli ovo se ne radi"...

Komentari se samo ređaju, a retko ko je stao u glumčevu odbranu.

"Ali bili su samo 2 bloka od kuće", napisao je jedan od retkih koji su branili glumca. Međutim, usledio je brutalan odgovor jednog korisnika.

ben aflek sa cerkom dzenifer lopez
John Roca Photography / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Moj sin je isto tako vozio od početka do kraja ulice koja je duga samo 500 metara, kada je ispred njega izletelo petogodišnje dete. Srećom, nije završeno sa težim posledicama, ali dete od 15 godina jednostavno ne treba da bude za volanom. niti imaju znanje, niti dovoljno razvijene reflekse", napisala je jedan gospodin.

Ben se povodom svega nije oglašavao, te se jedino nadamo da će ovog puta poslušati kritike i ipak sačekati da njegova ćerka bude dovoljno velika da može da vozi.