Dženifer Garner i Ben Aflek nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima, a najnoviji događaj mnoge je uznemirio.

U javnost su procurile fotografije od pre neki dan na kojima Ben maše rukama i izgleda ljutito dok ga bivša supruga gleda, a nije trebalo dugo da krenu glasine o svađi i gubljenju kontrole.

Par se raspravljao nakon roditeljskog sastanka, ali ipak se nije radilo o svađi među bivšim supružnicima, već je to samo izgledalo tako.

Nedugo nakon toga, krenule su špekulacije o tome zašto se par svađao, a mnogi su naveli da je uzrok sukoba Benova sadašnja devojka Dženifer Lopez i to što Ben više vremena provodi sa njenom decom nego sa svojom.

Otkriven razlog rasprave Bena Afleka i Dženifer Garner
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, neki su zaključili da su razgovari o Benovoj bivšoj, mladoj kubanskoj glumici Ani De Armas s kojom je Ben bio godinu dana, a raskinuo je u januaru ove godine, nedugo pre nego je obnovio romansu s Lopez 18 godina nakon raskida.

Naime, Ben i Ana upoznali su se na snimanju erotskog trilera "Deep Water" koji je trebao da ugleda svetlo dana 14. januara, ali to je otkazano jer navodno bivši par ne može da bude u istoj prostoriji zajedno te su oboje odbacili mogućnost zajedničkog promovisanja filma.

Prema dobro obaveštenim izvorima, na tome posebno insistira mlada glumica.

Ana De Armas ne želi da viđa Bena Afleka.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Navodno je to jako uzrujalo oskarovca pa neki nagađaju da je to objašnjavao i svojoj bivšoj supruzi koja mu je ostala bliska prijateljica. Dženifer Garner je poslednjih godina u srećnoj vezi s preduzetnikom Džonom Milerom, ali njihova veza nije javna kao Benova.

Podsetimo, Aflek je svojevremeno priznao da se ljubav između njega i glumice rodila na drugom zajedničkom filmu ubrzo nakon što je raskinuo veridbu s Dženifer Lopez. U tom periodu se Garner razvela od prvog supruga Skota Folija.

Dženifer Garner i Ben ostali su prijatelji nakon razvoda.
Shutterstock 

Par se venčao u junu 2009. godine i dobili su ćerke Violet i Serafin Rouz i sina Semjuela. Razveli su se 2018. godine. Ipak, ostali su u dobrim odnosima zbog dece, a ona je uz njega bila i nakon što je posrnuo i završio na još jednoj rehabilitaciji zbog zavosnosti od alkohola. Takođe, Dženifer odobrava pomirenje s Džej Lo, jer joj je najbitnije da su deca srećna.

S druge strane, i mlada Kubanka Ana De Armas je nedavno svetu potvrdila novu vezu s atraktivnim muškarcem koji na trenutke neodoljivo podseća na Bena pa se čini kako nova Bondova devojka ima svoj tip muškarca, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

LOSGHOSTS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ana De Armas nakon što je ostavila Bena uplovila u vezu sa vlasnikom Tindera.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!