Čak i ako nisi ljubitelj snega ili samo tmurnih dana, moraš priznati da je jedna od prednosti zime nošenje raznobojnih kaputa.

Prethodne sezone su se nametali poprilično neutralne nijanse poput kamel i bež, a obzirom da je ova godina obeležena zelenom i rozom bojom, logično je bilo da se one nađu i u komadi zimske kolekcije.

Prelako je posegnuti za jednobojnom jaknom ili neutralnim kaputom, ali ove godine smo raspoloženi za nešto malo uzbudljivije. Kaputi u bojama jedan su od glavnih trendi komada sezone.

Kaputi u bojama su osvojili srca svih fashion devojki, a među omiljenim bojama je i jarko crvena.
Instagram 

Ove kapute sve više viđamo na ulicama jer se savršeno kombinuju sa basic stvarima u ormanima, pa smo pronašli nekoliko zimskih modela kojima ćeš uneti razdragane boje u svoj garderober.

U nastavku pogledajte kako da nepogrešivo izaberete kaput u boji za sebe.

Dugi kaput

Ovakav dugi kaput će ti boravak na niskim temperaturama učiniti dosta prijatnijim. Ako ove zime želiš da pokažeš svoju ličnost odabirom kaputa, baby plavi ili rozi kaput ti mogu u tome pomoći. Vuneni kaput sa dva ili tri prednja dugmeta, kosi džepovi za ruke i proteže se tik ispod kolena za zasigurno toplinu.

Svetloplavi kaput se ove sezone smatra sinonimom dobrog stila.
Instagram 

Kratki kaput

Ponekad je sve što ti je potrebno jeste da preživiš hladnoću, a ove sezone najelegantnije izdanje savršenog zimskog ogrtača pronaći ćemo u kratkom kaputu. Jednostavni krojevi i čiste linije obeležile su nove kolekcije omiljenih brendova, dok, kada su boje u pitanju, prevladavaju živahne boje.

Ove zime ćemo najelegantnije izdanje savršenog zimskog ogrtača pronaći u kratkom kaputu.
Instagram 

Teddy kaput

Ako želiš da ti bude udobno i toplo, onda je ovakav kaput pravi izbor za tebe. Ovi udobni modeli napravljeni od veštačkog krzna i sličnih materijala izgledom podsećaju na plišanog medvedića, a njihova popularnost ne opada već godinama. High street prodavnice svoje police redovno pune modelima raznih boja, a ove sezone možda se odlučiš za crveni, zeleni ili plavi teddy kaput. Žene već nekoliko sezona uspešno dokazuju da ih je moguće nositi na sve, farmerke, suknje, haljine, ali i sportsku trenerku.

Teddy kaput već nekoliko sezona uspešno dokazuju da ga je moguće nositi na sve, pa čak i kada je jarke zelene boje.
Instagram 

U galeriji u nastavku teksta pogledajte gde modele kaputa u boji koje možete pronaći kod nas:

Print Screen/Zara Kaputi u boji su ove sezone na tronu popularnosti među fashion devojkama.