Ukoliko tražite jednostavnu, ali savršenu dnevnu kombinaciju, stajlinzi Dženifer Lopez će vas sigurno inspirisati.

Iako je Džej Lo pretežno verna visokim potpeticama, u dnevnim prilikama često napravi izuzetak i odluči se za ravnu obuću koja joj nudi pre svega udobnost.

Obzirom da nam uskoro nastupaju pravi zimski meseci, sada pri kupovini cipela na listu prioriteta stavljamo i toplinu koja će zaštiti stopala od snega i kiše.

I dok smo ranije imali priliku pevačicu da vidimo u zimskim modelima čizama, poput najudobnijih ugg i braon gležnjača, ovoga je obula nešto sasvim drugačije.

Dženifer Lopez u opuštenoj dnevnoj kombinaciji uparila kanađanke sa farmerkama i šarenim džemperom.
ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Dženifer Lopez se za uživanje u bioskopu u Vestvudu sa Ben Aflekom i decom opredelila za ravne čizme koje obožavaju i najveći fanovi visokih potpetica.

Reč je o kultnim čizmama brenda Timberland poznatije kao kanađanke koje su u jednom trenutku imali apsolutni svi, a među njima je i Dženifer Lopez koju smo već u nekoliko prilika videli u njima.

Dženifer Lopez u kultnim kanađankama čizmama u opuštenoj kombinaciji za odlazak u bioskom sa Ben Aflekom i decom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Slavne Timberland čizme Džej Lo je nosila uz plave farmerke skini kroja, pocepane na kolenu, koje je iskombinovala uz džemper u ružičastoj, zelenoj i ljubičastoj boji s krupnim cvetnim uzorkom modne kuće Valentino.

Ležernom, a opet vrlo efektnom outfitu Dženifer je dodala kožnu torbicu koja se sjajno slaže sa elegantnom žutom nijansom čizama.