Sinoć je u Beogradu premijera filma "Zlatni dečko" okupila veliki broj slavnih imena glumačke javne scene, a najveću pažnju na crvenom tepihu privukla je Milena Radulović.

Trenutno jedna od najpopularnijih mladih glumica, očekivano je stvorila visoka očekivanja u očima modne javnosti koju ni ovaj put nije razočarala.

Glumica je za crveni tepih birala veoma zanimljivo i šik izdanje, koje možda i nije baš primereno hladnom jučerašnjem danu, ali svakako jeste svečanosti.

Crna slip haljina prekrivena čipkastim detaljima i kardigan preko bili su dovoljni da Milena nikoga ne ostavi ravnodušnim. Vrtoglavo visoke potpetice animal printa su začinile monohromatski stajling i tako ga učinile dodatno stylish.

Milena Radulović na premijeri filma Zlatni dečko ponela je torbu koja je hit već sezonama.
ATA Images 

Uz ovakvu kombinaciju jedini Milenin izbor torbe bila je čuvena Cassette vodeće italijanske modne kuće Bottega Veneta koja svakom novom kolekcijom uspe da pomeri sve granice u modnom svetu.

Ovu torbu zovu i "isprepletana" i to je jedina torba koju je čuvena Viktorija Bekam nosila nekoliko dana za redom, a obzirom da košta 3500 dolara basic boja, poput crne, je imperativ kada su u pitanju dizajnerske torbe.

Ovo nije prvi put da Milenu viđamo sa ovom tašnom, jer ju je rado nosila i ovog leta u Moskvi, pogledajte u galeriji:

ATA Images, Instagram Milena Radulović nosi već sezonama najtraženiju torbu brenda Bottega Veneta koju obožava i Viktorija Bekam.