Miroslavu Miki Aleksiću sudi se zbog nedozvoljenih polnih radnji nad učenicama u školi glume koju je vodio.

Sada su procurili novi detalji, a od onoga što je rečeno diže se kosa na glavi.

Naime, nastavnik glume je je navodno polaznicima i polaznicama svoje "škole" glume da su sve žene k**ve i da treba da budu k**ve, a da se to posebno odnosi na glumice. Ovo su sve žrtve, ali i svedokinje, kako prenose mediji, ispričale u tužilaštvu, što se potom našlo i u optužnici protiv Aleksića, prenosi Blic.

Bio je to još jedan način Mike Aleksića da u svoju monstruoznu mrežu seksualnog zlostavljanja i silovanja uvuče devojčice i devojke koje su mu bezgranično verovale.

- Da li si ti k**va? - pitao bi Aleksić učenice. Kada bi odgovorile da nisu, nastavio bi sa: - Da li si ti k**va svom dečku?

miroslav mika aleksic primoravao je ucenice na bizarnu igru
screenshoot youtube, screenshoot rts 

Ne bi ga zaustavila zbunjenost devojčica, već je insistirao na odgovoru. Kako nijednoj od polaznica ne bi palo na pamet da ne odgovori Aleksiću, koji je u školici zaveo kult vlastite ličnosti, govorile bi ono što im se u tom trenutku činilo najmanje neprijatnim.

Aleksić je deci na časovima navodno govorio da su - sve glumice k**ve i moraju da se je*u".

- Da li varaš svog dečka - bilo je jedno od pitanja, a kada bi usledio odričan odgovor, govorio bi im da su - sve glumice k**ve i kako misle da postanu glumice, a da imaju samo jednog dečka.

Da bi demonstrirao i dokazao polaznicima škole svoju tezu da su "sve žene k**ve", Aleksić je izmislio bizarnu, izopačenu igru.

- Imate dve opcije i hoću da mi odgovorite za koju biste se opredelile. Opcija A je da radite kao elitne prostitutke svaki dan u nedelji, imate zaštitu i birate klijente, a opcija B je da radite u raspalom bordelu, radite tri dana u nedelji, ali ne možete da birate klijente, niti imate zaštitu - ispričao je Aleksić polaznicama.

Polaznice škole su se potom opredeljivale za jednu od opcija. Kada bi se sve izjasnile, zavalio bi se u stolicu i obratio se dečacima:

- Je l’ vidite, svaka je izabrala po jednu opciju, nijedna nije rekla da ne bi izabrala ni jednu, što znači da su sve žene k**ve.

procurili detalji sudjenja miroslavu miki aleksicu
ATA Images 

Potom bi se, navodno, svi smejali, pošto bi se Aleksić prvi nasmejao. Loše stvari je predstavljao kao istinske vrednosti, ubeđivao ih da su sve žene neverne, ali da o tome ne govore. Zlostavljajući devojke govorio je kako - hladne žene ne vrede - i da će i one ostati hladne i bezvredne - ukoliko mu se ne prepuste.