Mlada glumica Milena Radulović i njen bivši dečko i kolega Radovan Vujić raskinuli su 2018. godine nakon ljubavi koja je trajala pet godina. Kada su stavili tačku na emotivni odnos, iznenadili su javnost, jer su do tada važili za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Bez obzira na kraj ljubavi, Milena i Radovan ostali su prijatelji, iako nikada nisu želeli da iznose detalje njihovog odnosa. Spekulisalo se da je ovaj par razdvojila daljina, jer je Milena bila angažovana na brojnim projektima u inostranstvu.

milena radulovic
ATA Images/Antonio Ahel 

- Dosta vremena provodimo zajedno i imamo niz zajedničkih interesovanja. O braku i deci još uvek ne razmišljamo, biće vremena i za to - pričala je lepa glumica jednom prilikom, a potom je usledio raskid.

Milena ne krije da bi jednog dana volela da postane mama, ali da trenutno ne razmišlja o tome.

Glumica često voli da bude zagonetna na društvenim mrežama, pa je tako nakon dve godine snimila bivšeg dečka na svom Instagram profilu. Njih dvoje trenutno rade na seriji "Državni službenik", a ova fotografija oduševila je pratioce.

radovan vujovic
Print Screen / Instagram 

- Milena je oformljena glumica i trenutno snima film u Rusiji, a ima posla i kod nas. Drago mi je što ostvaruje internacionalnu karijeru. Jedno drugo savetujemo i saradnici smo jednako kao što smo partneri. U svakom slučaju, posao ne utiče na našu vezu ‒ rekao je prošle godine pre raskida Radovan Vujović.