Dan žena, 8. mart, čestitala je i Milena Radulović (26), poslavši snažnu poruku svim pripadnicama nežnijeg pola.

Srpska glumica, je indirektno spomenula i sve kroz šta je prošla, od kada je prijavila da ju je učitelj glume, Miroslav Mika Aleksić, silovao i zlostavljao.

Milena se obratila svim svojim pratiocima i uputila svim žena snažne reči. 

"Revolucija će se već sutra sa zveketom ponovo uspraviti i na vaš užas zatrubiti: bijah, jesam, biću!", citirala je Milena Rosu Luksemburg i nastavila, "u drustvu u kom žena prva ustane protiv žene, ko sto se u našem neretko događa, neće biti napretka i sigurnosti, koja je svakoj ženi preko potrebna da slobodno cveta, stvara, rađa. Samo u društvu, u kome znamo da možemo da računamo jedna na drugu, u svoj svojoj istrajnosti, lepoti i snazi, ostvaricemo u potpunosti svoje potencijale, i "roditi" svet, u kom ce naše ćerke biti jedna drugoj sestre."

Svoju objavu završila je zahvaljivanjem svima koji su je podržali u borbi protiv Mike Aleksića: "Sama sam osetila, nedavno, da kad se, mi, sestre, ujedinimo, nema jače sile. Nova ženska revolucija međusobne ljubavi i podrške ne sme stati. Volim vas, zene! Hvala vam!"

Podsetimo, Milena Radulović podigla je tužbu protiv nekadašnjeg učitelja glume, mike Aleksića, a tužbi se nakon Milene pridružilo preko 20 devojaka.