Lepa glumica Milena Radulović, prisustvovala je venčanju na kom se, ako je suditi po objavama na Instagramu, dobro zabavila. Međutim, jednom objavom napravila je pravu pometnju na mrežama zbog koje su svi ubeđeni da je upravo ona sledeća u redu za udaju.

Naime, Milena je bila na svabi prijtelja, gde se provodila sa svojim društvom, a onda je na red došlo bacanje bidermajera.

Mlada je bacila bidermajer, a on je završio u rukama Radulovićeve, koja se odmah pohvalila na Instagramu:

"Bidermajer je moj, šta da vam kažem, prijatelji?", napisala je glumica na storiju.

milena radulovic uhvatila bidermajer na svadbi
printscreen/instagram 

Neki su se zapitali da li je Milena zapravo već verena ili je samo u pitanju šala, ali njen osmeh je mnogima bio dovoljan znak da je spemna za sledeći korak sa svojim partnerom. 

Podsetimo, Radulovićeva je već duže od godinu dana u vezi s ruskim producentom Sergejom Torčilinom, koji veoma često dolazi u  Beograd.

milena radulovic i sergej torcilin
printscreen/youtube 

Glumica i njen partner prvi put su se u javnosti pojavili na premijeri ruskog naučnofantastičnog filma "The Superdeep", čiji je on producent, a u kom ona igra glavnu ulogu.

Pandemija korona virusa dodatno je zbližila ovaj par, pa su tokom prošle godine bili upućeni uglavnom jedno na drugo. Upravo tada je veza postala ozbiljna, a kada se situacija u svetu malo smirila, iskoristili su priliku da putuju zajedno.

Radulovićeva je često objavljivala fotografije sa raznih destinacija, međutim, nikada nije postavila njihovu zajedničku sliku kako ne bi privukla pažnju javnosti. Ipak, svojim najbližima, porodici, prijateljima i kolegama, otkrila je da je u vezi sa Sergejom i da je zaljubljena, te da uživaju.

Da li je ovo znak da je došao trenutak za nešto konkretnije, ostaje da vidimo, a još Mileninih fotografija sa venčanja zbog kojih su mnogi upravo mišljenja da je spremna za udaju, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Milena Radulović uhvatila bidermajer