Jelena Veljača udala se za bivšeg savetnika Kolinde Grabar-Kitarović Vitu Turšića u Botaničkom bašti u Zagrebu.

Glumica i rediteljka celo jutro je objavljivala storije na Instagramu s priprema za svoj veliki dan, a malo pre udaje objavila i selfi sebe i svog budućeg muža.

Sada je Veljača ponovno udata žena, a fotke nakon sudbonosnog 'da' već je na Instagramu objavila njena prijateljica, glumica Marijana Mikulić.

Turšić se skockao u plavo odelo, a Veljača je nosila kratku belu haljinu i beli sako.

jelena veljaca svadba
Instagram 

Jelena i Vito verili su se u aprilu ove godine, a nedavno su i započeli zajednički život u stanu od 165 kvadrata u centru Zagreba.

jelena veljaca svadba
Instagram 

U jednom od nedavnih intervjua, Jelena je izjavila: "Udala bih se i treći put", a o svom budućem suprugu ovako je govorila:

"Vito i ja smo povezani od upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju. Dakle, uopšte nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno smo povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav".

Glumica je otkrila kako se ona i njen budući muž do pre godinu dana nisu uopšte poznavali, a sada ih čeka 'prekrasna zajednička budućnost'.

ječlena veljaca svadba
Instagram 

"Briljantno je pametan, utešno iskren, nežan i beskrajno duhovit. Ne mogu reći manje od toga", rekla je Jelena.

jelena veljaca svadba
Instagram 

Jeleni će ovo biti treći brak. Za Janka Popovića Volarića udala se 2009. godine nakon dvogodišnje veze, a rastali su se 2012. godine. Tri godine kasnije, 2015. udala se za Dražena Čučeka s kojim danas ima ćerku Lenu.

Njihov brak raspao se 2018. godine, a nakon svega su, tvrdila je, zbog ćerke ostali u dobrim odnosima.