Iako vaša odeća gubi svoju sezonsku privlačnost kako koja sezona prođe, torbe su veća investicija koja ostaje moćna i snažna i nakon dužeg vremena.

Baš iz tog razloga su se brojni stručnjaci bili impresionirani činjenicom da je vrednost Birkin torbi porasla za duplo i troduplo tokom proteklih nekoliko godina.

Predlažemo da svoju kolekciju torbi počnete da usklađujete sa trendovima 2022. godine kada pametni kupoholičari mogu napraviti prave investicije i kupiti trendi torbe na kojima će im svi zavideti u isto vreme.

Sara Jovanović nosi isprepletanu torbu brenda Bottega Veneta.
Instagram 

Vodeća italijanska modna kuća Bottega Veneta svakom novom kolekcijom uspe da pomeri sve granice u modnom svetu.

Tašne i obuća su njena uža specijalizacija, pa tako i ove jeseni nudi zanimljive modele tašni koje će zasigurno obeležiti narednu godinu.

Bottega Veneta predlaže i za narednu godinu svoj čuveni isprepletani dizajn "Intrecciato" čiji je upečatljivi izgled vrlo brzo uspeo da osvoji vojsku slavnih zvezdi i jedne od najuticajnijih street style ikona današnjice.

Jodie (džodi) torba brenda Bottega Veneta je popularan model ove sezone.
Instagram 

S tim u vezi predviđa se da bi u mesecima pred nama mogla postati najpopularnija torbica s dizajnerskim potpisom.

Takođe, za razliku od ostalih brendova koji vole da ističu svoj logo, kod Venete ga možete pronaći u unutrašnjosti postave, sitno odštampanim slovima.

Ako češće nosite male tašne, predlažemo "kaset" verziju (Casette), sa zlatnim lancem, koja se u originalu pravi od meke napa kože.

Hejli Biber nosi popularnu torbu brenda Bottega Veneta.
Peter Parker/@TheHapaBlonde / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Za ljubiteljke većih modela, tu je njihova čuvena "džodi" (Jodie), a sve dame koje vole meke oblike poput jastuka zaljubiće se u "pauč" (Pouch) torbicu, dok najnoviju "double knot" vole samo najsmelije.

Basic boje su imperativ kada su u pitanju dizajnerske torbe od nekoliko stotina dolara, ali Bottega Veneta savetuje se da izaberete neku jarku nijansu poput narandžaste i zelene, ali ni sa bež i braon ne možete pogrešiti.

Bottega Veneta zelena torba sa zlatnim lancem će se nositi i u 2022. godini.
Shutterstock 

Bela boja će vladati cele zime, pa ni nije loša opcija ni kada su ovako veći aksesoari u pitanju, ipak zahteva dosta nege i održavanja.

Uz moderne "prepletene" kaiščiće, i dalje ostaju u igri štepane tašne sa detaljima zlatnih lanaca, te ne sumnjamo da ćete ovogodišnje modele nositi i u 2022-oj.

U galeriji pogledajte torbe koje će preplaviti kolekcije sledeće sezone:

SplashNews.com / Splash / Profimedia Najmodernije torbe koje će preplaviti kolekcije 2022. godine.