Kao što se i očekivalo, film "Toma" izazvao je velike reakcije i komentare. Ipak, na jedan od mnogobrojnih komentara, obratio je pažnju i sam glavni lik ovog ostvarenja, Milan Marić.

Taj komentar tiče se Marićeve pogrešno interpretirane ranije izjave o scenama koje je snimio sa koleginicom Milenom Radulović.

Naime, kao što oni koji su odgledali film, znaju da Milan i Milena tumače supružnike Tomu i Nadu i da dele nekoliko intimnih kadrova, Marić je jednom prilikom govorio o tome.

Milan Marić preko Tvitera poručio da se ne prevrću reči izjave koju je dao povodom intimnih scena sa Milenom Radulović.
Nemanja Nikolić/Kurir 

- Svi smo se vodili emocijom i intuicijom. Bjela nas je puštao, dozvoljavao nam je da nas u scenama vode emocije.

Moja je dužnost bila da kao stariji kolega u intimnim scenama sa Milenom Radulović budem pažljiv i brižan - rekao je Marić u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji "K1".

Iako je sasvim jasno šta je glumac rekao, njegove reči su, ipak, zloupotrebljene na Tviteru.

Milena Radulović se našla na meti tviteraša, zbog čega je reagovao Milan Marić.
ATA Images/Antonio Ahel 

"Sad apropo filma "Toma" na malim ekranima. Marić kaže da je u seksi scenama morao da bude veoma nežan zbog trauma Milene. Dečko je prevideo da je film sniman u leto 2020. a ona svetu svoju traumu obznanila 2021. u januaru. I koga bre više zaje*avate?", glasi komentar.

Povodom ovog i sličnih komentara oglasio se i sam glumac.

- 1. Dečko to nije izgovorio. 2. Dečko je rekao da se kao stariji kolega i muškarac oseća odgovornim za svoje koleginice na setu, pa i za Milenu. 3. Dečko je prevideo koliko malicioznih ljudi ima. 4. Dečko Vam želi sve najbolje - napisao je Milan uz poljubac.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!